Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Llibertat política col•lectiva

|

- Publicitat -

Antonio García Trevijano, un gran republicà, un gran demòcrta,  advocat  i jurista  espanyol , nascut a Granada l’any 1927,  que fa poc va morir, sempre havia manifestat que  al Regne d Espanya no hi ha llibertat política col•lectiva, ni, en consequència  una democràcia de debò. Només existeixen les llibertats individuals, i cada dia més restringides..

La llibertat política col•lectiva és  un concepte basic de la Revolució  Francesa  definit per damunt dels partits polítics i,  sobretot, dels poders fàctics econòmics i l’Estat imperial.  En aquest sentit, el  Sr. Garcia Trevijano sempre argumentava que la Constitució espanyola  és  un paper mullat. No és compleix res, excepte la repressió contra Catalunya. Doncs bé, el l dret A l 'autodeterminació dels pobles  és  un exemple clar de llibertat política col•lectiva.;  De fet, a Europa existeix, en línies generals,   la llibertat política; erspecialment  a  escandinàvia, el Regne Unit,  Belgica, Suïssa i Alemanya .  A l Estat Espanyol, simplement, no existeix.  La llibertat política col.lectiva,  a l’Estat espanyol, està  controlada per clans de nobles, aristòcrates i alts funcionaris superjacobins. castellans.

Publicitat

La Constitució espanyola no deixa de ser  una excusa per limitar, censurar  i  reprimir els drets socials fonamentals de  tota  la gent  que  viu a l’Estat espanyol  i, sobretot,  dels drets nacionals de Catalunya.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut