Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Marc Màrquez i els paradisos fiscals

|

- Publicitat -

Em sembla molt malament que en Marc  Màrquez es faci andorrà per pagar  menys  impostos.  Caldria recordar que  els paradisos fiscals (encara que es digui que Andorra no és  actualment un paradís fiscal,al meu entendre, ho continua essent perquè la fiscalitat és molt baixa) són un autèntic escarni contra la democràcia.

No hi ha dubte : l’actitud d’en Marc Màrquez  és un molt mal exemple  per a tota la ciutadania  que paga, religiosament, els seus  impostos. I encara ho és més en relació  amb tota la gent que, per culpa de l’injusta  crisi que patim, gairebé  no pot ni menjar. De fet, que afavoreixen els paradisos fiscals haurien d’ésser considerats com a “persones antisocials”. Per altra banda, si  a Catalunya  volen  un país  nou, més lliure més just  i més net, aquestes  pràctiques, tan brutes, no són tolerables de cap de les maneres.

Publicitat

En síntesi, cal tenir molt present que  els 57 paradisos fiscals, que existeixen al món, són la causa principal de l’actual crisi estructural que mortifica a l’amplíssima majoria de la població.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut