Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Una aberració política

|

- Publicitat -

Actualment a l’Estat  espanyol  vivim  en un règim  sota  el gran poder de la mentida  i  de la dictadura de la interpretació  esbiaixada  i  manipulada  de la  llei.  És  molt greu el  que  està  passant  a Espanya  en relació  amb  Catalunya. Ara i aquí a l’Estat espanyol tenim una democràcia de tan baixa  qualitat, que és comparable  a Turquia  o el Marroc. No s’entén que  qui  posa  les urnes, i ho fa d’una forma  pacífica  i democràtica, pugui  amenaçat i  inhabilitat durant deu  anys.

A cap  país Europeu, civilitzat i autènticament  democràtica un Tribunal es pot erigir, pot fer  el paper de  repressor ( que en tot  cas  li correspondria  al poder executiu)  .On queda la  divisió  de  poders  de Montesquieu ? Doncs bé, a l’Estat espanyol, desprès de la darrera reforma  de 2015,  el Tribunal Constitucional, a més  d’interpretar de forma partidista la constitució, també pot exercir la  funció de policia. Això és una aberració   en majúscules .

Publicitat

No hi ha dubte que ens trobem en una cruïlla històrica en què caldrà adquirir  grans  dosis de fortalesa per tal  de tirar endavant. El concepte de llei  s’ha  convertit  en un element  per anihilar  l’oponent polític. A més, ara  i aquí és impossible  governar i  mantenir  una política  democràtica amb lleis  del segle  XX (amb esperit i mentalitat del segle XIX), les quals  han quedat completament  desfasades. 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut