Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Una garrotada neofeixista contra Catalunya

|

- Publicitat -

El que està passant amb la sentència de l’Estatut al TC és una autèntica garrotada neofeixista contra la línia de flotació de la nostra nació catalana.

Aquesta agressió contra la legitimitat, en relació amb la nostra nació catalana, posa de manifest que tots plegats hem de fer pinya, unitàriament i sense fissures, per tal de fer front, més enllà d’estar o no estar d’acord amb l’Estatut, al centralisme reaccionari neofranquista i ultraconservador, el qual sembla que rebrota en aquest país on la democràcia és de molt baixa intensitat. En aquest sentit, un servidor vol comentar que té un amic escocès (que ara viu a l’Estat francès) que sempre em comenta que mai s’hauria d’haver deixat entrar l’Estat espanyola a la UE sense veritable neteja de totes les reminiscències i privilegis, que encara es mantenen, del règim franquista. De fet, això és una de les causes de la brutal crisi que patim i de la regressió dels drets lingüístics i nacionals que pateix actualment la nostra nació catalana .

Publicitat

En síntesi, ja és hora de començar a exigir responsabilitats polítiques al centralisme antidemocràtic que empobreix i intimida, a marxes forçades, la nostra pàtria catalana. .

Publicitat

Opinió

Minut a Minut