Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Welcome to Catalonia

|

- Publicitat -

A hores  d’ara considero que és molt important  activar a tot  Catalunya –també  a la  Costa  Brava- la  campanya d’informació  i conscienciació dirigida, principalment, al turisme estranger  europeu i  promoguda per  la  Plataforma  de  la Llengua anomenada  : WELCOME TO CATALONIA.

La iniciativa pretén donar a conèixer la vitalitat i pes de la llengua catalana entre les persones que visiten casa nostra. En aquests  moments, és  cabdal  irradiar  i explicar  detingudament la idea, entre  els turistes  que visiten  Catalunya,   que  a   casa nostra  es parla, com a llengua pròpia, el català, la  qual  no és una llengua minoritària, sinó  que ha estat minoritzada, ja que la parlen al voltant de 10 milions de persones.

Publicitat

També caldria aprofitar l’avinentesa per fer molta pedagogia als diferents turistes visitats i estadants, en relació  amb  l’actitud  agressiva del  govern espanyol contra  el Parlament  de Catalunya, a través de les ensulsiades del Tribunal Constitucional espanyol. Ara i aquí  el TC està exercint la funció de corretja de transmissió i repressió de la ideologia colonialista castellano/espanyola del  govern espanyol.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut