Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Canvi de jaqueta

|

- Publicitat -

Carme Chacón ha tornat a ficar el nas en qüestions independentistes. Ara retreu a Pere Navarro el seu acostament a Artur Mas i CiU en aquest sentit i sembla que ja no recorda quan ella s'en va anar a estudiar al Quebec -Quí no ha anat a estudiar fora d'Espanya? Es veu que tothom ho pot fer en aquest pais…- Doncs allà, al Quebec, es va adonar que el millor per aquella zona canadenca era la independència del Canadà i fins i tot va fer un estudi sobre els avantatges. En aquest link d'Assemblea.cat hi ha informació al respecte: Allà defensava el dret a decidir. I per què a Catalunya no el defensa??? 
Carmeta, has canviat de jaqueta un cop més. Quan vas tornar a Catalunya des de Quebec tenies unes idees, però com has anat escalant dins del teu partit i t'has vist obligada a cridar, fins i tot, 'Viva España', tú, que defensaves la llibertat d'un poble i ara no la vols. Què faràs en una Catalunya independent? Deixaras el PSC per anar a Ferraz? Renunciaras a la teva condició de catalana? De tú m'ho crec tot.
El problema és que la gent que ha canviat com Carme Chacón està convençuda de que el dret a decidir és un pecat mortal per la resta d'Espanya. Twitter és una font inesgotable de comentaris contra Catalunya… de gent que vol Catalunya!!! Un servidor ha llegit des de fer boicot als productes catalans (ja sé que no és cap novetat això) fins a insults i que s'hauria de destruir, bombardejar-la fins que no quedi rastre. per això volen Catalunya? Per destruir-la? Es pot comprovar casi diariament a la premsa cavernícola i a les seves portades.
Siguem coherents. Tothom té les seves pròpies idees polítiques. Jo les defenso i les respecto, puc estar d'acord o no, però les respecto. És el que es diu joc democràtic. El que no pot ser és que ara vaig cap aquí i ara vaig cap allà, segons com bufa el vent. I malauradament, Espanya i Catalunya està ple de polítics que funcionen així. No en tenen coherència i molts, ni educació

Publicitat

Opinió

Minut a Minut