Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Gràcies, José Félix

|

- Publicitat -

Aquest migdia m'ha sobtat una trist notícia. Com sempre, jo estava capficat mirant notícies, webs de diaris… i quan arribo a Twitter i veig un tuit d'un colega m'ha entrat un no sé què a l'estòmac… Ha mort José Félix Pons, locutor de televisió i ràdio i actor de doblatge, als 80 anys.
Aquest home ha estat pioner en moltes coses relacionades amb periodisme de ràdio i televisió, entre d'altres perque va ser el primer en transmetre un partit de futbol en català a principis dels anys 80.
Jo coneixia a José Félix, primer perque era amic del meu pare. Van viatjar junts a molts campionats de gimnàstica i futbol i, a més, els seus fills estudiaven amb mi al col.legi La Immaculada dels germans Maristes, al carrer València. Ell acostumava a anar a les reunions que organitzava el col.legi amb els pares dels alumnes. Vivien a prop del cole, al passeig de Sant Joan, abans General Mola, en uns pisos on abans havia estat la Casa Elizalde, que fabricava material bèlic. En un moment donat va perdre un familiar molt directe d'ell i tots ho vam sentir molt i vam estar al seu costat.
Tinc molt bons records d'en José Félix, no només per la seva proximitat amb la meva família, sino pel seu pas per televisió, amb un posat elegant i seré, i per sentir la seva veu per ràdio.
Avui és un dia trist pel nostre món, el del periodisme esportiu, perque hem perdut un referent, gens forofo de cap equip i sí en canvi de tot el que feia olor a esport i vida sana.
Gràcies, José Félix, per tot el que ens has ensenyat en aquesta professió i gràcies per la teva amistat. El trobarem a faltar.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut