Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Barcelona convoca la premsa gratuïta d’Europa

|

- Publicitat -

Les Jornades Internacionals de Premsa Gratuïta arriben a la seva tercera edició precedides per l’èxit de l’última convocatòria que va aconseguir situar Barcelona com la capital de la premsa gratuïta europea.

La cita que tindrà lloc a l’Auditori Axa de l’Illa Diagonal els dies 19, 20 i 21 de novembre presenta més de 30 ponències en un programa de tres dies que va del fet global a l’experiència local i que tractarà àmbits com la publicitat, el màrqueting, la distribució, l’audiència, el disseny i la informació. Els millors experts i acadèmics dibuixaran el panorama de la premsa gratuïta i serà un punt de trobada per compartir experiències i coneixements.

Publicitat

En aquesta nova convocatòria es dedicarà especial atenció al debat d’internet i les noves tecnologies com a aliats de la premsa escrita. A més, volem obrir les portes al món universitari traslladant el debat sobre el futur de la premsa i la informació gratuïta als especialistes de tot Europa.

Les Terceres Jornades estan dirigides a professionals del sector de la premsa gratuïta, especialment a editors, periodistes, dissenyadors, publicistes i comercials de mitjans gratuïts. Aquestes estan organitzades per l’Associació Catalana de la Premsa Gratuïta (ACPG) que compta amb més de cent capçaleres associades que sumen conjuntament més de 3,5 milions d’exemplars de tirada.

La participació de tothom en les Terceres Jornades serà fonamental.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut