Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Un parell de TREPES desemmascarats

|

- Publicitat -

La Colau i el Domènech, un parell de TREPES indignes i pocavergonyes botiflers, que tenen la cara dura de seguir una tàctica política de boicot al Referèndum malgrat els interessos de Catalunya, i que segueixen la vergonyosa estratègia de desmarcar-se del camí majoritari amb l´esperança d´obligar Catalunya a continuar dins d´Espanya a qualsevol preu i negant el dret de vot als ciutadans i les seves lícites expectatives de progrés, i tot al meteix nivell de la Cospedal encara que amb registres diferents, però equivalents.

Treballen per als interessos d'Espanya a costa dels de Catalunya. A canvi de què? Naturalment hi ha d´haver una contrapartida. La contrapartida es l´oferiment de la consideració política personal, per part de les elits espanyoles i catalano-espanyolistes, tant d´ideologia afí com no, per en un futur proper, en el cas que aconseguissin fer fracassar el Procés d´Independència, concedir-los el suport necessari de tot tipus per conquerir altes cotes de poder polític tant dins el règim autonòmic català de sempre, en el cas de Domènech, com el suport a l´opció de donar el salt a la política espanyola en el cas de la Colau ja aquest és el seu somni humit. A tot això és al que aspiren l´un i l´altre. 

Publicitat

A Catalunya, encara que tard,  al carrer ja han començat a perdre tota credibilitat de forma imparable i malgrat això tots dos continuen sent utilitzats des del poder a Madrid, PP, PSOE, PODEMOS, i el “pont aeri-Ibex35”, amb pastanagues ben lluentes que se les van menjant doblegades. Si convé moriran matant abans de sumar-se a la majoria del Parlament per defensar el dret de vot dels ciutadans que en part ells també representen. Però no poden, trairien la seva clara orientació botiflera-espanyola. No poden a no ser que a temps se´n adonessin del seu ridícul. Això no passarà. Mentre tant Pablo Iglesias, Echenique,… i més, ja els donen total suport als mitjans i de passada ens llencen a la cara que si fossin catalans no votarien el Referèndum. Doncs quina sort que no ho siguin. De fet, no poden saber-ho.
 
De moment, Colau i Domènech apareixen com covards i manipuladors, alineant-se amb les forces contraries al Referèndum tant des de l´esquerra imperialista espanyola com des de la dreta més rància i corrupta i per tant fent política pro espanyola i anti catalana però amb vots de catalans; a això en els temps que corren, i sense complexes, se´n diu traïció als ciutadans que els han votat i traïció a la majoria de catalans que volen votar en Referèndum.
Mantenen il·lusòries aspiracions a okupar, càrrecs de rellevància a Espanya i Catalunya, i sobretot mantenen una desmesurada i descarada personalitat àvida de poder que se'ls endevina i que ja no s´esforcen en mitigar ni dissimular encara que sigui per falsa humilitat o decòrum. Volen poder, poder i poder, encara que sigui per ocupar el tron del rei de la merda en el país de la porqueria. Acaben fent fàstic.

I totes aquestes característiques de la seva obscura personalitat son les que en aquests moments els empeny a la traïció al nostra país, que també és el seu, característiques de les que en definitiva Espanya utilitza, se´n aprofita i se´n serveix.

Només considerarien una rectificació a la seva farsant estratègia si se´ls prometés la presidència de la propera República Catalana o si des de Madrid s´els girés l´esquena i es trobessin sols. Això tampoc passarà. Així són aquest parell de TREPES. Per sort ningú els proposarà la presidència doncs acabarien venent-se Catalunya al millor postor, que a Madrid els girin l´esquena resulta molt improbable, a Madrid els necessiten, de dinamiters…, de moment. 

Pels interessos d´Espanya la seva tasca és impagable, i mai millor dit: Impagable. Roma no paga traïdors”. Però Catalunya tampoc.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut