Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La veritable esquerra catalana

|

- Publicitat -

Vergonyós. La Colau, Domènech, Pissarello, Rabell, Coscubiela …, tots ells han estat el bluf de la política catalana dita d´esquerres, aquelles esquerres que altrament es caracteritzaven per caminar al costat del poble i ser poble. Res de res, avui tots ells convertits en vividors oportunistes immersos en una descarada deriva espanyolista i treballant per Espanya en detriment dels interessos de Catalunya i dels catalans ja siguin de dretes esquerres o centre.  
Escarni a la nefanda vilesa que això implica.

Mai hagués tingut que passar que polítics  pro-espanyols, de dretes o d´esquerres, ocupessin tals cotes de poder a Catalunya. Però aquí només parlaré dels pro-espanyols d´esquerres, crec que aquests són els més enganyosos. Ells, pomposament diuen pertànyer  a una esquerra   universalista; diuen que la seva pàtria és el món i que els nacionalismes són dolents i que divideixen la humanitat, (són nacionalismes dolents sempre que no sigui el nacionalisme espanyol), Aquest és l´argument-excusa per estalviar-se de dir que la seva pàtria és Espanya i no pas Catalunya. Haurém de començar a parlar clar. Existeix molta hipocresia i cinisme al respecte d´aquestes esquerres creades a cop de màrqueting.

Publicitat

Es  evident  que  aquests  tipus d´ideologies universalistes, tant confuses com globals, quan cauen en mans de polítics sense escrúpols, acaben despullades de tot rigor, vigor i credibilitat acabant ells mateixos vergonyosament convertits en ostatges del mateix status quo que haurien de combatre. Al final aquestes confluències  i   interaccions  d´interessos inconfessables  entre  el poder  establert  i  aquests  pseudo  partits
d´esquerres, entren en una dinàmica de mútua retro-alimentació submergida que es fa  difícil de frenar si no és a través de les urnes. 
Estem començant a comprendre el perquè del boicot al Referèndum d´aquests tipus de  partits mal anomenats d´esquerres.

La  consecució de canvis  socials importants i definitius per la nació catalana, com ara la creació  d´una República, no queda mai a l´abast  de polítics amb mentalitats mediocres, conformistes i amb el cul venut, tots ells  no  passen de ser uns imperialistes  al servei d´Espanya i  al  servei dels poders fàctics…, Iglesias, Echenique, Monedero a d´Espanya; Colau, Rabell, Coscubiela, Domènech, Pissarello… a Catalunya,
De la mateixa manera són també imperialistes espanyols   partits  amb   una elevada   taxa   de   delinqüència i corrupció com  PP i altrament d´altres autocomplaents i còmplices forçosos d´aquesta delinqüència organitzada com es el PSOE i la seva sucursal, ja residual i operativa a Catalunya, anomenada PSC. Tots curiosament defensors incondicionals i contra natura, de la il·legal monarquia espanyola com de tot l´entramat que la sustenta i la nodreix a tots nivells.

Naturalment que fan fàstic i repulsió ètica i estètica. Però, això sí, des del Parlament de Catalunya tots ells continuen fent política pro-espanyola, de forma directa o indirecta, però sempre a càrrec dels diners de “tots” els catalans. Ja sabem que un no és el que vol ser, sinó el que pot i el deixen. I es per això mateix que tots ells acaben arrenglerant-se amb els poders fàctics i polítics que invariablement ataquen Catalunya de la forma més barroera  i  difamatòria.  No poden, però, arribar a més. Des d´on estan ara no  els deixaran passar. “Calladets i porteu-vos bé”. No són pas una esquerra creïble. Tant sols, com deia, un producte de màrqueting. 

Tots han arribat a llepar poder, han olorat sang i ara ja no hi ha qui els faci entrar en raons. No volen moure ni un dit per Catalunya. Son conscients que més enllà d´Espanya no tenen futur i morirán matant, però morirán. Mentre tant s´atrinxeren darrera les butaques on seuen de forma vergonyosa i molt probablement il·lícita, donada la traïció i el boicot permanent a la voluntat majoritària de celebrar un Referèndum.

Els ciutadans de Catalunya votaran en Referèndum de forma massiva encara que aquests impresentables i mediocres imperialistes espanyols, que se´n  diuen  d´esquerres, ho boicotegin, i  ja   s´ho  trobaran  quan   el   seu únic  “modus  vivendi” i  que  és  l´únic marc on poden moure´s, anomenat Estatut d´Autonomia, quedi derogat per la República Catalana, en el futur molt proper.

Que ningú cregui, però, que penso que les esquerres no siguin necessàries. Ho són i molt, però malauradament no pas aquestes que ara mateix tenim instal·lades en diferents càrrecs públics de Catalunya, amb la honrada i total excepció de les CUP
Fixem-nos en les CUP, que han sabut comprendre el moment històric que viu Catalunya i que han sabut assolir la necessària responsabilitat honestedat i amplitud de mires per, en aquests moments històrics, estar al lloc i  a l´alçada que els correspon: treballant de forma desinhibida per la República Catalana.

La CUP, aquesta és, avui, la veritable i genuina esquerra catalana, el veritable esperit de l´esquerra, la que es posa al costat del poble en els moments crucials i la que és poble; tota la resta de l´anomenada esquerra de l´arc polític  catalá  són vergonyosos i flagrants il·lícits, amarats de cinisme, oportunisme i engany… 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut