Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Bipartit PP / PSOE-psc, la vilesa d’una projecció psíquica i d’un pacte secret.

|

- Publicitat -

PENSEM. Pensem en el bipartit PP/PSOE-psc i en les seves polítiques a Catalunya totalment sincronitzades i guionitzades. Pensem en un PSOE-psc donant vergonyós suport a polítiques de repressió feixistes pròpies de règims dictatorials i pensem que en aquest afer català a ambdós partits només podria unir-los un pacte secret: donar cobertura al PP i les seves polítiques dictatorials a Catalunya a canvi que continui tapant casos de corrupció, que afectarien PSOE-psc i que encara no han sortit a la llum pública, encara. 

El PSOE-psc té venuda l’ànima-cul al PP. Durant molts anys, un i altre partit s'han anat rellevant en l’espoli continuat a Espanya mitjançant reiterats fraus a l'erari públic, han estat actors de la pitjor corrupció que es coneix a Europa.
Actualment, donada la política reaccionària i antidemocràtica de l’estat espanyol envers Catalunya avalada incondicionalment  pel PSOE-psc, no podem obviar preguntar-nos els motius que poden haver dut a aquest partit i a la seva filial, psc tan com també a dirigents històrics espanyols anomenats “socialistes”, a recolzar la política feixista del PP a Catalunya, aquesta política escombraria de baixa qualitat política i moral que en vergonyant competició amb C’S, estan practicant sistemàticament a Catalunya. Semblen molts, però tant sols fan molt de soroll, soroll improductiu.

Publicitat

No cal ser massa espavilat per deduir de seguida que aquesta connivència bipartidista i antinatural, PP/PSOE-psc, tingui la seva fosca raó en un “Quid pro quo”, en una transacció secreta d’intercanvi / pagament de favors mutus que condiciona i sotmet PSOE/psc davant PP.  

Malgrat que durant anys han aparegut molts casos de corrupció a Espanya i que simultàniament  han afectant tant PP com PSOE, veient ara un PSOE-psc donant suport a tesis i polítiques descaradament feixistes del PP i veient ambdós partits units i empleats a intentar ensorrar Catalunya en una miserable misèria política i moral, nosaltres només podem deduir que en l’actualitat encara quedarien casos inèdits de corrupció que afectarien importants dirigents del PSOE-psc, casos d'important corrupció i d’envergadura suficient com per que el PP, a canvi de mantenir-los ocults, obligués PSOE a secundar la seva política dictatorial a Catalunya.

El PP ha demostrat en casos com el recent “Cifuentes” i similars, que sap administrar els tempos, que sap mantenir durant anys informació sensible en la foscor de les seves clavegueres fins que arriba el moment oportú en que la necessita com a arma coercitiva per obligar voluntats indignes, com la del PSOE-psc, a doblegar-se. Típic afer de “Cosa Nostra”.

No pretenem ni ser exhaustius ni aportar proves del que sols apuntem com una plausible possibilitat. Només ens basem en la raó i l'observació dels comportaments tàctics d’aquests dos partits que  a Catalunya actuen al uníson, amb un mateix guió escrit per veritables professionals de la manipulació social i professionals de la psicologia de masses i altres espècimens maquiavèl·lics especialitzats en dirigir i enverinar l’opinió pública allà on els convé, malgrat sigui a costa de pertorbar la convivència i dividir la societat, tot, per tal de vèncer en els seus obscurs plans com per exemple doblegar la voluntat expressada per Catalunya l’1-O en el Referèndum.
Tot, tot, al servei del “capo di tutti i capi”, capo que potser s’amaga darrera un rostre amable i familiar o potser dirigeix els fils de la política espanyola des d'un paradís fiscal qualsevol…

Per acabar, només quatre paraules sobre la calculada intencionalitat de la fabricació d’aquest guió d’acord amb el que en psicologia s’anomena “mecanisme de projecció” i dels beneficis que en aplicar-lo esperen aconseguir aquests manipuladors socials de l'opinió europea i catalana i espanyola. Un guió teatralitzat i interpretat en l’escenari de Catalunya per actors mediocres que mai podrien optar a un Goya, i molt menys a un Oscar.  

Aquest guió de projecció en qüestió, obeeix a un evident mecanisme de defensa i atac i no te cap altre finalitat que projectar sobre l’adversari, (l'independentisme), els propis defectes i mancances abans que, amb raó, no els siguin atribuïts a ells mateixos. La forçada i hipòcrita confecció del guió i posterior posta en escena obeeix a la deriva dictatorial i feixista de l’estat espanyol a ulls d’Europa i de Catalunya i amb ell es pretén desviar l’atenció del subjecte en fals, en aquest cas líders de PP/PSOE-psc/C’S i orientar-la cap a altres partits i/o persones que 
pretenen destruir, com ara el Molt Honorable President de Catalunya Joaquim Torra.
Tot el que els molesta de Catalunya i utilitzen en contra del impecable i democràtic moviment independentista / republicà, és una simple projecció de tot el que no han sabut resoldre en les seves pròpies polítiques obscenes durant molts anys.

A hores d’ara, aquest guió de projecció psicològica està treballant a tota màquina atribuint a altres persones/partits independentistes els sentiments, impulsos o pensaments propis del supremacisme imperialista espanyol, que tant bé coneixen els pobles de Sudamèrica, també està treballant per atribuir a l'independentisme / republicanisme català la xenofòbia contrastada de determinats líders del PP o C’S, que resulten inacceptables per al ciutadà català i que per tant PSOE-psc també s'hi afegeix de bon grat.

D'aquesta manera «projecten» sobre l’enemic polític els sentiments, pensaments, desitjos o fracasos que no els convé acceptar com a propis perquè generen fòbia, angoixa o ansietat en la societat a la que cal enganyar i així redirigeixen aquests vicis propis contra altres politics i contra la idea política que els cal aniquilar: l’independentisme / republicanisme català, en Joaquim Torra…
Per aquesta via de projecció psíquica i pel verí que aquest tripartit,  PP/PSOE-psc/C’S, inoculen a la societat pretenen enverinar Catalunya i tots els seus ciutadans sobirans, siguin partidaris de la Independència o no.

Aquest tripartit de connivència i conveniència, voldran minar-nos la moral fent-nos aparèixer com a bèsties i monstres, però el ciutadà català sap que som ciutadans sobirans amb sòlids principis democràtics, gent normal, pares, mares, fills, oncles, avis, iaies, amics, amigues, estudiants, treballadores, professionals de tot tipus, empresaris, religiosos, gent, molta gent que hem decidit que volem ser una República Independent i que estem en procés actiu i irreversible d'implementar-la malgrat la mala praxis del supremacisme espanyolista. Sí, ja ho hem dit, aquell mateix supremacisme imperialista espanyol que molts pobles de Sudamèrica coneixen molt bé, que continua vigent a Espanya i del qual diuen molts, molts, voler fugir.   https://vimeo.com/270510481?ref=tw-share

Publicitat

Opinió

Minut a Minut