Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El marido de la carnicera

|

- Publicitat -

Davant s’annus horribilis de la família, ara l’espòs de la ex-periodista Leticia es dedica a vendre pernil a Xina.

Ja no ens ha de sorprendre la noticia, davant tantes crítiques la TVE1 ha de treballar per el be de l’estat i els seus màxims exponents, és a dir, la família. A mi em sap greu però si volen fer circ a partir d’ara em penso domiciliar a Andorra o bé independitzaré ca meva, no vull pagar més impostos.

Publicitat

El fet que s’atribueixi el paper de heroi del comerç espanyol al Sr. Felip i la seva inestimable muller sols em dona una raó més per no identificar-me amb aquest sector del país. Si les ventes de pernil i productes de porcí augmenten és per la iniciativa privada de persones anònimes que veuen en el comerç una font de prosperitat per el seu país (sigui el que sigui). Fa dos anys vaig xerrar amb un pobler (de Sa pobla, Mallorca). Amb dos preves se’n va anar a Xina a obrir portes per exportar vi, el cap d’un any enviava 12000 botelles, i no donava abast. S’ha de dir que de xino no en xerrava gens i molt manco el varen treure per televisió, a hores d’ara deu vendre també sobrassada, i no li donen cap medalla de "embajador del jamón". Ell mateix se paga es viatges cada vegada, i a mi no me costa un duro i me dona una gran alegria veure com de Mallorca s’exporta i això permet mantenir l’altra Mallorca, la rural i autòctona.

Per si de cas vull dir que a mi com qualsevol altra persona que faci de príncep o carnicer em sembla molt bé, però que es faci aquest teatre no, som calb i no me queda pel perquè me’l prenguin . Vull aprofitar l’espai que queda per cridar l’atenció del fet que han llevat del congrés en Marín i de cara a les eleccions obrin portes a en Bono, amb lo qual anem ben servits a que mai se xerri una sola paraula de català a la cambra baixa (de nivell humà i professional) però això si, tots mengin molt de pernil, (perdón señoría, jamón)

Publicitat

Opinió

Minut a Minut