Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Les conseqüències de ser calb

|

- Publicitat -

Qualsevol dia faré l'evolució del meu cabell per fotos del Facebook -i recomano que ho feu vosaltres també si sou calbs-. I és que el cabell és com aquell nen rebel que no fa cas a ningú, de vegades s'embolica, de vegades no pots amb ell, de vegades molesta segons on sigui -ja m'enteneu, i si no m'enteneu, llegiu-lo sencer que resoldré el dubte- i de vegades el trobes a faltar.

Jo en realitat ja no tinc aquest problema. Sóc calb. Vaig matar el meu cabell gràcies als meus èxits a la vida, i és que la quantitat de cabell en una persona amb alopècia és inversament proporcional a la qualitat de vida i felicitat de la mateixa. Això ve a dir que mentre més cabell tinguis al cap, menys feliç ets i menys coses has aconseguit -repeteixo, sempre en el cas que tinguis alopècia-. A més, segons tinc entès els calbs tenen més potència sexual. Podem fer totes les postures del Kamasutra amb la parella en 24 hores i encara no haurem ejaculat. La teva parella s'haurà anat 4.000 vegades, haureu fet un riu d'aigua avall del clítoris de la vostra dona i vosaltres després de 24 hores “dale que te pego” (no confondre amb “au si eu ti pego”, la merda cançó aquella que no agradava a ningú) us anireu. Això sí, quan ejaculeu una advertència: Feu-lo fora (marxa enrere) ja que encara que tingueu preservatiu allò està tan carregat d'amor -i d'esperma també- que potser entri tot a l'úter de la vostra núvia, arribi a l'òvul en una mil·lèsima de segon i puguin entrar més de 40 espermatozous en ell.

Sí amics, i ho heu endevinat, ho sé per experiència tot això. He sigut pare recentment de 40 fills, tots amb la mateixa dona. El que em resulta estrany de tot plegat és que n'hi ha alguns que tenen més anys que jo,i d'altres que són d'un altre color de pell… Però després penso: Cony, en 24 hores suposo que la fàbrica d'esperma no va arribar a distribuir els colors ni les edats bé a cada espermatozou, i entre el moviment de la zona i tot, doncs el paio que s'ocupa la va liar. Va dir: Això és una muntanya russa nene!!! Jo no sabia que avui anàvem a Port Aventura i que aquests dos es posaven a follar com a conills dalt del Dragon Khan i no dono abast. Plego perquè no puc més, quedat tu. I clar s'ho va dir al paio més incompetent, miop, i amb una cara que no te'l tiraries ni en una apocalipsi zombie per mantenir l'espècie (La dona aniria al zombie i li diria: Comeme!!! Comeme antes de que esta cosa quiera tener sexo conmigo!!!!). I clar, el paio aquest que s'ocupa de la distribució d'espertamozous la va liar molt i em van sortir 40 fills, tots de la mateixa dona, però més diferents que el cul d'un elefant i el d'un mico d'aquells que el tenen vermell (que ara no sé com es diuen). A més, el paio encarregat, també era daltònic i un groc, altre negre, altre cafè amb llet, altre blanc com la neu -que es posava a contrallum i no es veia nene!-. Un follón, i mai millor dit.

Publicitat

“Bueno, follad como conejos si sois calvos, si no lo sois joderos porque mientras vosotros acabais en 5 minutos, nosotros necesitamos 23 horas y 45 minutos para corrernos”. I preguntareu: Si eren 24 hores, i ha dit que en 23 hores i 45 minuts acaben, si li sumem els 5 minuts que triga l'home amb cabell ens dona…. Cony que era de lletres!!!!!… A veure… 23 hores amb 50 minuts!! I els altres 10? “Pues el cigarrillo de después coño!!” 

PD: Ah si, a dalt de tot, on el pèl molesta es a la zona púbica, allà on es troben el penis i la vagina. Espero que us hagi aclarit el dubte i que hàgiu rigut. 

Gràcies!

@ramonaguilarg

Publicitat

Opinió

Minut a Minut