Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Jo aniré a la presó

|

- Publicitat -

Sí senyors, jo també aniré a la presó si empresonen a Artur Mas. I ho faré amb la confiança cega que anant a la presó per defensar una votació, molts més catalans la defensaran i voldran també ser empresonats pel govern espanyol. Perquè ja estem farts de suportar tant de passotisme, de greuges, i de terceres vies que ens porten a la casella de sortida. Va home va! Què s'han pensat que els catalans que vam sortir els 11 de setembre de 2012 i 2013 ens aturaríem? S'han pensat que el món -sí el món- callaria en veure que a un poble se li nega el dret a vot? El dret a la democràcia? El dret a la llibertat? Va i no fotem. Ho teniu magre si els únics arguments són el discurs de la por -que no avala ni l'ambaixador dels EUA, on hi ha moltes multinacionals que tenen seu a Catalunya- i les comparacions amb règims autoritaris o terroristes, que l'únic que fan és banalitzar les víctimes i fer-les servir com els hi plau, “a tu antojo” com es diu en castellà.

I és que ja estem farts tots els independentistes de sentir que ens comparen amb ETA i amb els NAZIS -i d'alguns amb els feixistes italians i amb els comunistes de l'URSS. Ho permeten tot en contra d'allò que no sigui el pensament únic de “La unidad de España”. Aquesta unitat que abans de fer un Corredor Mediterrani per la seva costa, forada els Pirineus, es gasta un munt de milions d'euros més -que els paga la UE- i està content perquè totes les mercaderies arriben a Madrid. Clar que almenys la UE en això és menys nacionalista -tot i que ja, m'imagino que el Govern Espanyol dirà que la UE atia l'independentisme català per voler construir únicament aquest eix comercial. Però no s'han parat a pensar en què el seu nacionalisme és antic, passat de temps i amb una olor que recorda al títol de la cançó que cantava Dyango -ara independentista català- “Suspiros de España”? Uns “suspiros” que a molta gent sembla que els trastoca el cap i diuen que escolten a déu, com Aznar. Jo no dubto que escoltis a déu, però PASSEM EL NÚMERO DEL TEU CAMELL QUE LA MERDA QUE T'HA VENUT ÉS MOLT BONA!

Va home i no fotem. A aquests no els empresonem, empresonem als que tenen dos dits de front i no als que estan bojos. Com el senyor de Falange -partit que encara és legal a Espanya, amb legalitats així no m'estranya que vulguin fotre a la presó a Artur Mas- que ha dit en reiterades ocasions que Catalunya no s'anirà sense vessar sang; o els diferents dirigents de l'exèrcit que han dit, també en reiterades ocasions, que Espanya necessita bombardejar i enviar els tancs a Catalunya per aturar l'independentisme a cop de genocidi. Hauríem d'anar a Europa amb aquest missatge i dir-li a la senyora Merkel: “Mira amb qui ens toca parlar de democràcia als catalans quan volem canviar alguna cosa”. I si intentes canviar-la saltant-te la legalitat, déu t'agafi confessat perquè se'n va tothom a la presó. Dos milions de persones -què en número és 2.000.000- que aniran a la presó perquè han estat adoctrinats per aprendre la història real del món i no la que imposen des de Madrid, que han defensat la democràcia malgrat els greuges i les vexacions que han patit, i que només -i reitero: NOMÉS- volen votar.

Per què els hi fa por la democràcia? Doncs perquè és més fàcil votar cada 4 anys, els hi prometem als votants gilipolles un canvi, no expliquem res del nostre programa i guanyem les eleccions. Governem i fem tot el contrari que hem posat al programa electoral, total com que ningú se'ls llegeix i ningú ens traurà d'aquí fins que passin 4 anys… Aquest és el pensament del Govern Espanyol actual, i de tots els governs que han hagut. Aquest i també el pensament de governar per 33 milions de persones en comptes de governar pels 7 milions que aporten un PIB més elevat. Perquè si governem per la majoria, la minoria callarà i pagarà. Doncs ja no! Ja no ens alimenten molles, ja volem el pa sencer -com va dir el gran Ovidi Montllor. I el pa sencer no passa per un estat federal, ni per una confederació de colònies. Passa per construir un Estat Propi. Que pot sortir malament, ho sabem. Però res serà pitjor que els 300 anys en els quals Catalunya ha sofert les desavinences i els greuges amb Espanya.

I és que no ho enteneu. Com va dir el gran, el mític, l'heroíc Pepe Rubianes: “La unidad de España me suda la polla por delante y por detrás”. I si he d'anar a la presó juntament amb tots els dirigents catalans que volen convocar la consulta per tal de defensar la llibertat de Catalunya, no només aniré jo sinó tot el poble català. Esteu fent tants enemics a Catalunya que aquesta derrota vostra -i victòria del poble català- serà recordada com la nova vergonya d'un estat que ha menyspreat les minories nacionals que el componien.

Com digué Joan Maragall: “Adéu Espanya!”

Publicitat

Opinió

Minut a Minut