Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Les audiències i els assistents

|

- Publicitat -

 Sentint parlar sobre la repercussió del documental “La ciutat morta” emès, forçadament o no, pel canal 33 de TV3 em ve al cap altres manifestacions en d'altres situacions.

En aquest cas es destaca l'audiència, espectacular, de més del 20% de share i a més és remarca com a afegitó l'altre “audiència” que és a les xarxes. Em sembla perfecte, i és com ha de ser si es vol saber l'abast complert de l'esdeveniment.

Publicitat

No vull entrar en el cru contingut, que comença per un motiu de necessari ordre però que acaba de les maneres més inadmissibles i, per a mi, amb masses arestes com per no tractar-ho molt més detingudament i em vull centrar en el fet de donar importància, o no, i fins on es pot comptabilitzar la participació en un espectacle, o com pot ser la visió d'un determinat programa en un determinat mitjà i, en aquest punt, el que passa és que em sorprèn que en d'altres tipus de manifestacions, pot ser, fins i tot, de més real comptar, s'ha discutit l'assistència i no s'ha tingut en compte, com en aquesta ocasió, les manifestacions paral·leles en d'altres llocs però en el mateix moment i pel mateix motiu. Em refereixo expressament a les manifestacions coincidint amb la Diada dels darrers anys i concretament a les que, tot i fer-se de forma massiva a Barcelona, hi ha hagut el que s'ha d'anomenar una continuació a molts d'altres pobles i ciutats del territori on hi ha assistit la gent que, pel motiu que sigui, no ha volgut o no els ha estat possible desplaçar-se però que tenen els mateixos motius, raons o ganes.

Per això, mai no hi hagut el més mínim interès, per part de ningú, de posar en valor això que sembla tan elemental i fàcil d'entendre

Ja es bona veritat que tot depèn del color del vidre per on es mira i, en aquesta ocasió, a algú li convé donar tot el volum a la ràdio, cosa que em sembla molt be pel que es denuncia, però sempre, en tot, i per tots els mitjans per igual.

Ja sé que és demanar un impossible perquè en tot hi ha els interessos corresponents que ho condicionen tot, però aquí queda el meu comentari col·lateral a la noticia.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut