Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Amenaces bancàries.- “Corralito”

|

- Publicitat -

 Senyor Luis M.Linde, gobernador del B.E., amb tot el respecte que mereix vostè i el seu càrrec, ha demostrat no ser més que un més dels de la voz de su amo. Si que es possible que hi hagi un “corralito” en una Catalunya independent, però no el que vostè vol vendre per atemorir indecisos, i sobretot, els més senzills i indefensos dipositaris dels seus estalvis en la seva entitat de confiança-

No se si és possible, encara que imagino que tampoc podria ser impossible, que els diners no cal que marxin de Catalunya encara que es buidin les caixes de les entitats convencionals establertes que, inclús les nascudes aquí i per a qui, cambiin de “nacionalitat social”. Ho ha pensat ?.. Els diners poden seguir estant a Catalunya, el que passa és que poden estar en unes altres mans, segurament a hores d'ara, i pel que es veu, de més confiança i honestetat.

Publicitat

Aquest altre bocamoll, dels molts que aquests dies es deixen veure i notar perquè als amos els convé i que deixen anar per llençar plagues, es totalment irresponsable i indigne d'ostentar el rellevant càrrec que se li va atorgar. No sap, o potser ho sap massa be i ho posa a disposició del millor pagador, que qualsevol pestanyada o paraula que pugui expressar pot tenir una gran repercussió i no tan sols en la direcció en que s'ha dirigit.

Recorda vostè quan l'euro va estar a punt d'anar a fer punyetes i una senzilla frase d'Amadeo Draghi, el seu homòleg al B.C.E., va frenar el trasbals ?.

Ell, intel·ligent i responsable, amb “Farem el que calgui per salvar l'euro” va influir confiança. Va fer, exactament, el que vostè, barroer i manat, ha fet a l'inrevés, o sigui, crear dubtes que, per altra banda, deu de tenir ben analitzats i estudiats perquè, si a més, ho ha fet simplement perquè li han dit que ara tocava dir això perquè, si no, ja seria el colmo de la indecència… I una mostra més de en quines mans estem tots plegats !.

Ni idea, però, vist on pot arribar la marrulleria i el joc brut, tampoc em sorprendria el més mínim.

I tot per acabar de fer-ho graciós i penós a la vegada, dos dies desprès aparèixer el mateix Sr.Linde en el sentit de que un “corralito” a Catalunya es altament improbable, pràcticament impossible.

Ai, senyor, però que hi te aquesta gent al cap a part de serradures ?.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut