Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Pobre… Quin paperot !

|

- Publicitat -

Després del mes semblant a un gag de Polònia que a una entrevista amb el propi president del Gobern central viscut aquest matí, 22 de setembre, en la que el periodista ha tingut que explicar-li l'art.11.2 de la C.E., pel que la nacionalitat espanyola de un resident en una Catalunya independent ningú li por treure, si el ciutadà manifesta la voluntat de conservar-la (nomes la perdria si exhaurit el termini de 3 anys no hagués fet aquest gest), i que tenint la espanyola instantàniament manté la europea, a l'acte del PP celebrat a Reus al vespre el Sr.Rajoy ha seguit utilitzant el mateix discurs, com si res.

O no te cap de comunicació, o no te assessors, o tots plegats la prepotència de barri que gasten els esta fent repetir curs des de P3.

Publicitat

Rajoy no va votar la Constitucion Española, igual ni sabia el que era, però com a President del Gobern te el deure i la més elemental obligació de conèixer.la, mes que res per no aparèixer públicament com un ignorant, amb l,agravant vergonyós d'utilitzar sentits i textos falsos només per crear dubtes, confusió i, sobretot, por.

En plena campanya han enverinat l'ambient amb el que sigui i com sigui per atemorir. Hi han fet intervenir el trencament afectiu i familiar… Hi han fet intervenir el que en una Catalunya independent els residents perdien automàticament la nacionalitat espanyola i europea… Hi han fet intervenir l'amenaça de no cobrar les pensions… Tot fals i posant-ho com temors reals. D,això no se'n diu política de la por ?.
En altre sentit, s'ha pogut sentir algun missatge o argument oferint diàleg per intentar redreçar o acostar posicions ?… S,ha vist algun gest que tan sols pugui semblar seductor perquè al votant català se li puguin generar dubtes ?.

Sr.Rajoy, no arriba perquè mai ha volgut venir, va tard i va malament. No coneix, i mai no ha tingut el més mínim interes en  conèixer el poble català i que li deu d'haver passat perquè estigui tan enfurismat. Aixo si, quan convé diu que se l'estima, però tots sabem que només pel que d'ella en treu , dient-ho políticament correcte, no realment, que es com es mereix que se li digui.

Tindrà l'immens honor de passar a la historia, entre molts desencerts, mentides, incompliments i de deixar el país del que n. es el màxim responsable mes desigual i empobrit, i d'haver aconseguit que la gent que viu a Catalunya es manifesti com mai abans ho havia fet, ni amb tanta decisió ni tan massiva i transversalment clarament contra la manera que l'Estat te de tractar-la en tots els aspectes possibles.
La majoria absoluta no li ha sentat be i nomes l ha utilitzat per fer el que ideològicament li ha vingut en gana. Ha passat la legislatura veient-les venir i esperant que els problemes es redolessin sols, de madurs.
Podria citar alguna mesura que hagi pres per millorar el principal problema polític, econòmic-fiscal  i social que te l'Estat des de ja fa molt de temps, com es l'encaix de Catalunya dintre d. España ?.
Sr.Rajoy, no es el problema catalan i dels catalans. Per  ara i tan, es
el problema d'Estat i li afecta directament, aixi com a tots els espanyols.
Sr.Rajoy, Catalunya se la juga, es cert i ningú ho ha posat mai en dubte, però es que España també, i en molta més mesura. No hi ha ningú entre vostès que ho vegi i valori ?

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut