Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Fastigós i sarcàstic !

|

- Publicitat -

 Aixo es aixi, i no s,hi pot fer res. El sentit d'aquesta frase es el que es pot aplicar a la política que usa el partit del govern. La indefensió es total davant la seva arbitrarietat. Qualsevol problema que li pugui sorgir i que no sap resoldre on i com cal el porta al T.C. i aquests ja s,en encarregaran d'executar les consignes, judizialitzant aixi, per la seva ineptitud, el que només requereix una resposta política.

El tema català es un os massa difícil de rosegar, tot i que seria fàcil asseient-se a una taula, mes o menys com s,ha fet des del 1978 i per mes de trenta anys, però el nivell polític a Madrid a anat baixant a la vegada que ha anat canviant l,eix on pivota el catalanisme, i mentre uns ja no es poden conformar amb el ” peix al cove” perquè la seva societat ha evolucionat i ja reivindica altres acords, els altres es veuen totalment incapaços de plantejar les solucions polítiques adients per solventar les discrepàncies, senzillament perquè esta totalment emmanillat pels vots que li representa mantenir a ratlla Catalunya.

Publicitat

Es sarcàstic però, per molt que diguin poden dissimular el fet, ells han decidit i han fet coincidir deliberadament que el dia 15 d'octubre, el 75e. aniversari de l,afusellament d'en Companys, un altre president de Catalunya hagi d'asseure per declarar.

Al President Mas, si d'alguna cosa se'l pot acusar es d'haver tingut la intel·ligència i decència suficient d'escoltar una part molt significativa de la ciutadania i posar-se al seu servei.  Aixo es, exactament, el que tot polític amb un mínim de categoria ha de fer, i no ignorar-ho com si no passes res. Tot com a conseqüència d'una querella criminal presentada per una cosa que es diu “Manos limpias”, sembla que nascut i especialitzat en el que passa a Catalunya, i que va ser acceptat a tramit per la fiscalia general de l,Estat, forçadament, perquè recordem que inicialment la fiscalia general de Catalunya no hi va veure motius, i ja comportaria la dimissió del mateix fiscal general de Catalunya.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut