Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Per “xulos”, nosaltres… diuen

|

- Publicitat -

 Que s,han de presentar els pressupostos del 2016 a Brussel·les ?. Doncs, aquí els teniu.
Que dieu que no quadren, que hi ha una retallada d'entre 7.000 i 10.000 milions d'euros sense aplicar ?. Doncs, com que a xulos no ens guanya ningú, us diem que no en tocarem “ni una coma”, i que, si un cas, ja ho modificara el nou govern que surti el novembre.
Perfecte. El mort per l,altre, i a mes, aixi se li podrà criticar el que hagi de fer abans de poder asseure's a les seves noves cadires… Ja hi ha experiència, es el que ja va fer, des del primer dia, quan va quedar a l,oposició amb el govern Zapatero a Madrid, us en recordeu, oi ?.

Aixo en el cas de que el PP torni a quedar a l,oposició, perquè amb els que apareixen com a opcions de govern, o acompanyants per a governar, es pot esperar qualsevol cosa, inclús que segueixi governant que, amb la nefasta gestió per la ciutadania, les mentides, els incompliments, la monumental corrupció que l,afecta de ple i la camaleònica capacitat de caricaturitzar un fet a judizialitzar-lo (vegis el que ha passat amb el 9N), ja tindria gracia.

Publicitat

Qui sigui qui hagi de governar els propers quatre anys, a part de si volen intentar solucionar l,importantíssim contenciós d'Estat, que roman sense abordar i vigent de l,encaix de Catalunya, tindrà un bon començament per anar fent boca del que els hi espera, i encara que nomes fos per això, seria bo que ells mateixos es trobessin amb el bunyol i el tinguessin que solucionar, per ventatgistes i tramposos.

Han fins l'última gota el suc de la legislatura confiant poder vanagloriar-se de l'exit, només vist per ells, de la seva gestió econòmica via els pressupostos 2016 i, aprovats només per ells, amb el vot en contra de tota la resta en ple, i rebutjats per la Comissió Europea, encara tindran la cara dura de fer-los servis i vendre'ls en la seva campanya electoral… I encara arreplegaran més vots que ningú !.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut