Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La justícia de la injustícia

|

- Publicitat -

 A instancies del govern del PP, que havia recollit signatures per tot España en contra, el T.C. va tombar l,Estatut, ja retallat, que havia votat el Parlament, referendat la ciutadania catalana, i aprovat pel Senat. Reforma de l,Estatut promoguda el 2006 pel tripartit del govern català per defensar-se de la re-centralització galopant des de la majoria absoluta del govern d'Aznar.

A instancies del govern del PP, el T.C. va declarar inconstitucional la declaració de sobirania del Parlament de Catalunya, la immersió lingüística i, sistemàticament, ha invalidat totes les normes d'àmbit fiscal, financer i administratiu, pensades per compensar l,ofec crònic a que esta sotmès el govern català. Mesures per la promoció d'activitats econòmiques, d'ordenació d'equipaments comercials, sobre estades en establiments turístics, sobre els dipòsits de les entitats de crèdit, de les establertes pels horaris comercials, sense oblidar les de caire social i de relacionades amb la llengua.

Publicitat

A instancies del govern del PP, la Fiscalia General de Catalunya, que en principi havia considerat el cas sense fonaments delictius, ha citat a declarar l,ex-vicepresidenta, la consellera d'educació i el president per la participació ciutadana del 9N que, després de ser considerada un simulacre sense cap valor, va convocar Consell d'Estat en diumenge i Consell de Ministres en dilluns.

Aixo es la justícia de la injustícia, o com es vulgui ordenar la frase, i ara estem, uns i altres, immersos en les conseqüències de derivar cap a la justícia l,intent d'extingir el proces català per part d'un inoperant i inepte executiu espanyol, incapaç d'entomar com el que és un monumental problema polític d'Estat.

Amb aquesta actitud mai es podrà fer desaparèixer la vertadera força del que està passant a Catalunya, que rau en una bona part de la ciutadania, i segons per a que, la gran majoria, que es podria intentar convèncer de que estan en un error d'una manera més senzilla, però això no pot estar mai argumentat des de l'arrogància i la prepotència.   

Publicitat

Opinió

Minut a Minut