Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Ull amb els “salvapàtries”

|

- Publicitat -

 Que es “Manos limpias” ? Qui hi ha darrera i qui ho financia ? A qui representa ?. Vaig llegir no se on, pel que hi poso les meves reserves, que radiquen a Madrid i Castilla-La Mancha, i com es veu, van de “salvapatries”, encara que una mica low-cost, ja que no se,ls veu incidir en tots els molt rellevants fronts oberts de corrupció que infecten el PP, i també encara que d'una manera no tan “institucional” el PSOE, i nomes se'ls veu actuar, amb malaltissa obsessió, en el que afecta a Catalunya i els catalans.

Com pot ser que una “cosa” que no se sap que es, tingui la transcendència que te en vers els estaments legals, democràtics i representatius ?.

Publicitat

Us imagineu una “cosa” que actues de la mateixa manera, però en pro de tesis sobiranistes ?. A la primera de canvi ja se l,hauria il·legalitzat.

En el mateix enigmàtic i opac rerefons, s,hi pot trobar a casa nostra, per exemple, SCC (Societat Civil Catalana), sigles que sempre m,he preguntat de la oportunitat del títol, perquè, primer, no se sap el nombre d'afiliats que ho puguin mantenir i representar, i després, com s,han pogut apropiar del que es el genèric que engloba a tota la ciutadania que viu a Catalunya, independentment de qualsevol ideologia.

Perquè aquestes “organitzacions”, per dir-ho d'alguna manera, no donen la cara i passen per la legalitat i regles democratismes d'un partit polític i nomes s,arrosseguen per les clavegueres de la societat ?

En els nostres temps les vies per influir en l'estat d'ànim i en l'actitud i posicionament de les persones, a vegades només amb ànim desestabilitzador, son inacabables i impensables, ja sigui des de titulars de determinats mitjans fins a estranys moviments de persones o grups com els citats abans, i, fins que la justícia no s,allargui i actuí com a tal en tot i per a tot, haurem d'aprendre a protegir-nos i, sobretot, haurem d'aprendre a destriar, encara que tot es bo per llegir i escoltar, entre tot el bombardeig de missatges i informació que a cada moment se'ns posa a l,abast.  

Publicitat

Opinió

Minut a Minut