Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Algú s’ho pot imaginar ?

|

- Publicitat -

 Una farsa, una tragi-comèdia amb tots nosaltres com a protagonistes, que és una vergonya per a tothom. És el fantasma d’unes terceres votacions en un any, pagant tot aquest temps congressistes i senadors per no fotre res, o per no saber fer la seva feina, i per quedar tot igual: Amb una majoria de vots insuficient per a formar govern; la impossibilitat de trobar companys de projecte per la prepotència i arrogància mostrada quan no eren necessaris; el no lògic i aferrissat de la oposició més significativa…

Encaparrat en el «bloqueo» del PSOE, perquè el PP no es capaç de veure la seva incapacitat en aconseguir el que els fa falta per a poder governar i reconeix que el que fa impossible la investidura realment és només la seva total ineptitud ?.

Publicitat

Ni tampoc es qüestió de demanar a l’altre que s’aparti per a poder passar qui es vanta de tenir 8 milions de votants (una mica més del 15% dels 47 milions i escaig d’espanyols) i gallejar de que aquests representen la gran majoria d’espanyols. Podria remetre’s a les seves pròpies paraules menyspreant perquè no eren representatius els 2,5 milions (més o menys el 35% dels 7,5 de catalans) que demanen obertament la independència.

Com deia el Guardiola davant les crítiques a determinats arbitratges: Els partits es guanyen, i s’hi s’ha de confiar en decisions de tercers és que ho saps fer prou be ni et mereixes guanyar.

Sentint el que es vol vendre per part dels alliçonadors altaveus de qui no vol perdre per res del món la poltrona apel·lant a la responsabilitat, al sentit comú, al sentit d’Estat, a la espanyolitat, algú es pot arribar a imaginar idèntica situació en la que estem, però a la inversa… el PP abstenint-se per a deixar governar el PSOE ?. No cal imaginar res, ja es va veure ben clarament el juny, però si algú no ho recorda, ni te prou imaginació com per arribar-ho a veure, que faci memòria o repassi la hemeroteca i veurà quin tipus d’oposició va fer el PP, des del primer dia, quan va accedir al govern el PSOE la darrera vegada i veurà en quines coordenades es mou aquest partit.  

Publicitat

Opinió

Minut a Minut