Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Esparpéntic !

|

- Publicitat -

 

De la mateixa manera que, si la final de la Copa del Rei d’Espanya, quant la jugava sempre el R.Madrid es tenia que disputar, si o si, a l’estadi del R.Madrid, quant ja no és tant habitual, i amb el PP amb majoria absoluta, aquesta màxima ja es qüestionable. Els possibles xiulets només són una excusa perquè la prepotència i xuleria que reina al “km.0”, en aquest àmbit encara més que en tots els altres, no els hi permet aplaudir, o ni tant sols, veure uns altres equips al seu disputant un trofeu tant “espanyol”. El que els ha posat ja dels nervis és que, per dues vegades en els darrers anys, els que l’hagin jugat hagin estat clubs catalans i bascos. Una vegada, encara, i perquè els va agafar per sorpresa, però dues ja és massa pels “castizos” i havien de posar una solució, a més de “escórrer el bulto” amb l’infantil i barroera excusa de, per aquells mateixos dies, “estar” d’obres, cosa que desprès ja s’ha pogut veure que no era veritat.

Publicitat

Si la Federación Española de Futbol fos com ha de ser, ara el que caldria és imposar una multa al club blanc però clar, s’haurien de xafar tant ulls de poll que més val ni intentar-ho i que tot quedi amb una raó més que justificada per no haver-se pogut fer a l’únic estadi, fins ara, on es podia celebrar aquesta final. Ho sento però, no puc ni vull evitar preguntar-me si l’estadi designat hagués estat el del Barça o el del Espanyol, o de qualsevol camp de Catalunya, si hagués acabat igual l’assumpte, i de pas, si hagués tingut el nul reso mediàtic l’absència del mateix Rei -amb croses o sense-, del president del govern espanyol i, donat que, malgrat tot, és feia a Madrid, la de la Comunitat de Madrid.

Doncs be, en un altra acte del despropòsit habitual, va i la Real Federación Española de Futbol, fidel a ella mateixa i al que representa per la pell de brau, signa un sucós -per ella- conveni amb la Xina per celebrar cinc de les pròximes set edicions de la Supercopa d’Espanya. Això vol dir que, els dos equips que hagin quedat campió de Lliga i de Copa, per a jugar un sol partit i sense el suport de les seves aficions, hauran de desplaçar-se a l’altra part del món. Genial.

Suposo que, entre unes coses i altres, i mentre hi hagi aquesta R.F.E.F., fan agafar ganes de jugar la lliga de la Conxinxina o, com la Selecció Catalana d’Hoquei damunt patins, la lliga americana.

Escrit al blog http://xavier.guarque.blog.cat

Publicitat

Opinió

Minut a Minut