Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Encara no en tenen prou ?

|

- Publicitat -

 Amb la “seva” llei a la ma, ens han endossat el rescat bancari, començant pel de Bankia, la vergonyosa clàusula d’indemnització pel projecte Castor, i ara, el ja anunciat rescat de les autopistes radials madrilenyes en fallida.

Ens en podem fer creus. Seixanta mil milions que ja han reconegut que no es recobraran del rescat bancari; més mil cinc-cents, pel cap baix, que paguem, i pagaran els nostres descendents, en el rebut del gas per la fallida d’un projecte que ha quedat sense cap responsabilitat -ni personal, ni política, ni judicial- per com es va gestionar i signar; més un mínim de tres mil set-cents milions de les radials de Madrid, que es van tenir que construir si o si només per motius polítics i per a vestir l’aparença… El que costa cada any dels Presupuestos Generales la xarxa d’AVE construïda sense un estudi previ de necessitat, conveniència, rendibilitat i amortització… El que representa no anar i actuar decididament on hi ha el moll de l’os del frau i la corrupció.

Publicitat

Si, a tots aquests despropòsits -per dir-ho d’alguna manera- hi afegim el més que desorbitat deute públic, podem veure davant de quin tipus d’administració dels nostres impostos estem parlant.

Segons quina partida, segons de quin Ministeri, ni es toca, fins i tot, n’hi ha que s’incrementen. L’Estat, en si, no s’aprima, i quan hi ha alguna “sorpresa”, com es fa a les comunitats de veïns, derrama i endavant que fa baixada. Més o menys com quan, de la nit al dia, és va legislar que era prioritari el deute públic de l’Estat abans que els serveis als seus ciutadans.

Ai Déu meu Senyor… I això que no ho vegi tothom !. Que no els hi va, que no els repercuteix a la seva butxaca als seus votants, i als dels partits que donen majoria a un que gestiona així el de tothom i que, a més, ens diuen, i en molts casos demostren, que està esquitxat i tacat de falsedat, frau, corrupció, que també incideix directament a les arques, pressupostos i deutes de tots els espanyols ?.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut