Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

DE NOU, ÉS UN PLAER…

|

- Publicitat -

Ara fa dos anys penjàvem el darrer article del Terra Tremenda. Això nostre va ser un amor a primera vista. O així ho vaig viure jo. La idea d’obrir un canal eroticofestiu ens seduïa i el fet que la temàtica no seguís la línia de continguts habituals del diari ens excitava, pel risc que això comportava.
 
El sexe i les relacions afectiu-amoroses mouen el món. I no ho dic jo, és una qüestió d’evidències històriques, costumistes, fisiològiques i funcionals. Els amors i desamors han desencadenat guerres. Per sexe s’ha conspirat i s’ha traït, el sexe ha inspirat grans autors i artistes, ha estat motiu reeixit de festes i tradicions, ens ha nodrit el vocabulari… Tot traspua, directament o indirectament, sexe, i la veritat és que si ens havíem de posar a parlar d’alguna cosa, què pot ser més agraït que fer-ho sobre el que agrada a la majoria?
 
Les primeres cites varen ser de presa de contacte, de tempteig, i la selecció natural va fer la resta. Amb alguns la connexió va ser immediata però fugaç, amb d’altres no tinguérem una bona entrada i no hi hagué segona oportunitat, amb molts ens coneguérem de mica en mica, setmana rere setmana i, com qui no vol la cosa, acabàrem amb un romanç estable de vora un any.
 
A vegades passa que, després d’un temps, et retrobes amb un antic amant i no pots evitar imaginar com seria si de nou tornéssiu a estar junts. I això mateix és el que ens ha passat.
 
És un plaer tenir l’oportunitat de professar-nos amor de nou, amb una certa cadència i espero que amb tanta o més intensitat que les darreres vegades. A cau d’orella i xiuxiuejant ens tornarem a explicar tòrrides històries; parlarem de sexualitat, de com la vivim i de com hi convivim, de què ens interessa i què ens avorreix, de què ens falta, de què ens sobra, de què imaginem i de quina és la nostra realitat. Si es deixen, intimarem amb personatges i personalitats de casa nostra; opinarem i divagarem sobre aspectes relacionats amb les arts amatòries i de tot allò que, ja sigui per la voluntat divina que em dóna ser la sotasignada del blog, ja sigui a través dels vostres suggeriments i peticions, cregui que pot ésser d’interès didàctic, informatiu o de pur divertiment.
 
Parlarem de sexe sense embuts. Clar i català. A vegades, amb rigor i contingut. D’altres, amb informacions poc contrastades i molta fantasia. Sense deures ni condicions. Perquè ens vindrà de gust. Pel vici de fruir.
De nou, és un plaer…
 
 
Laura Martinez Junyent. La Tremenda delits
www.latremenda.cat
facebook: La Tremenda
latremenda@latremenda.cat
 
 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut