Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Els 6 Gadgets curiosos que podrien ajudar-te a la oficina

|

- Publicitat -

En aquest nou article del blog, m'agradaria parlar d'alguns elements curiosos que podries trobar-te a la teva oficina, molts són originals i podrien ajudar-te a passar millor les 8 hores d'oficina de dilluns a divendres, com jo, i com molta gent.

Una mininevera per la teva beguda

Publicitat

Buscant per internet, un dels més divertits que he trobat ha sigut aquesta mininevera per una única unitat, no ocupa molt d'espai i ara que arriba l'estiu sembla una bona idea per les darreres hores laborals del dia.

Escalfador de mans per dies freds

Ara no ve molt a compte, però és un gadget original que m'ha cridat molt l'atenció i m'ha fet riure perquè et recordarà al company més fredolic de l'oficina. Per l'hivern sembla una molt bona idea, i segur que no és molt car.

Reposapeus per fer exercici


Aquesta nova i innovadora màquina de fer esport és ideal per tonificar les cames dins de l'oficina, a més, el preu a la web no el posava però el preu d'un reposapeus normal ronda els 20 euros i són beneficiosos per la salut com podeu veure al link anterior.

A més a més, també he vist un reposapeus divertit, aquest sembla més antic però no em direu que no és eficient:

Bola neteja teclats


No us passa a l'oficina que el teclat acaba brut al cap de pocs dies? Si ets dels que no té una persona encarregada de la neteja a l'oficina, aquest és ideal per a tu.

Amaga cables


Aquest m'agrada molt i de fet proposa-re comprar-ho a l'oficina, perquè entre uns cables i altres el terra acaba ple sempre de cables i a part de poc estètic és molest. Si tens impressora, ordinadors varis amb pantalles i més cables, no ho dubtis, pot ser un bon invent!

Llit inflable per acabar


Acabem la jornada laboral pensant en descansar, què et sembla aquest gadget inflable? Segur que t'ha tret un somriure, crec que aquest gadget aniria molt bé a moltes oficines.

M'agradaria que et prenguessis un minut per dir-me quin element curiós coneixes a una oficina o qualsevol pregunta als comentaris, ho respondré en unes hores![soliloquy id=”226419″]

Publicitat

Opinió

Minut a Minut