Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Avui es el dia Mundial de la Mare Terra

|

- Publicitat -

Se’n avui dia 22 d’abril de 2016, com cada any en aquestes dates, es promou el crit mundial de la mare Terra. Un dia en el que per una vanda es reuneixen representants de 170 paisos per parlar sobre el cambi climatic, i per altre banda es un dia per donar conciencia a la gent sobre la contaminacio que li estem provocant.

Molt especialment aquest any es donarà mes importància, ja que cada cop mes gent es dóna conta del mal que li estem fent. No és una especulació de pocs ni una mentida dels altres, el fet que a poc a poc estem assassinant el nostre planeta, es veritat i no podem ignorar’ho.

Publicitat

Des de aquí vull fer un crit ben fort per donar a entendre que sí, és molt faci‘l gira el cap i no veure les coses horribles que fem i deixem fer.
Per posar un exemple de molts altres, voldria fer arribar a la gent la matança de dofins al Japó. Em sembla un acte asqueros i horrible. Però no em de pensar en el que estan fent, sino em de pensar com podríem evitar-ho, ja que el fet d’aquesta matança és doni a terme, es perquè la gent consumeix el producte i per altre banda es fica una bena als ulls per no veure el que està provocant.

Tant puc dir de la matança de dofins com podria dir la de balenes o la de foques o la de qualsevol animal indefens.

He parlat del animals però també la Mare Terra pateix ferides des de la seva pròpia pell. Per què ho dic això? Ho dic per l’enorme deforestament que provoquen les grans empreses.
Ens estem carregant el pulmó del nostre planeta dintre de un càncer que esdevindrà una mort lenta i dolorosa.

Estem en un punt de no retorn. Ara ja no podem dir que no es culpa nostre. Cada persona d’aquest mon te la culpa del que esta passant.

L’única solució que podem donar-li a la nostre Mare Terra és una abrasada de consol i deixa de fer-li mal.

Perquè es dur dir-ho, però crec que l’única solució que hi ha es que l’ésser humà deixes d’existir.

Dit aixo esper’ho que avui sigui un dia especial per tothom i que per lo menys li donguem un respir per la cuantitat de treball que está soportant.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut