Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Joves d’Unió, resistiu

|

- Publicitat -
Fa mesos que molts tenen els ulls posats sobre la formació política Unió Democràtica de Catalunya (UDC). El seu cap visible, en Josep Antoni Duran i Lleida, sembla actuar de forma deslleial als orígens del partit, i la veritat és que tants anys dirigint la formació ha acabat per donar-li un protagonisme no gaire sa. 
 
Deixant de banda la necessitat d’oxigenar UDC cal recordar que dins el partit hi ha veus crítiques que sovint callen o s’apropen a altres formacions com Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). 
 
Aquestes línies pretenen generar una reflexió a tots aquells sobiranistes d’UDC. Especialment als joves que militen a Unió de Joves i es plantegen un canvi de nau. El lloc per a molts catalans conservadors és Unió Democràtica de Catalunya i és la responsabilitat d’aquests dirigir la nau cap a bon port. 
Que siguin forts i resisteixin les veus crítiques d’Unió. Que no es deixin influir per les prepotències d’en Duran i Lleida i la seva cúpula enquistada. Sigueu bel·ligerants i defenseu les vostres postures internes. 
 
Catalunya necessita cohesió i avui en dia, des de la majoria de municipis i des de tot el país, cal una Unió Democràtica de Catalunya que no generi dubtes, que parli clara, sense embuts, sense contradir cap estratègia, que pensi en el futur de tots els catalans i no només en els privilegis d’uns polítics caducs, frustrats i deslleials. 
Publicitat

Opinió

Minut a Minut