Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

L’ajuntament a favor d’Espanya

|

- Publicitat -

L’ajuntament de Sant Cugat no ha renovat la concessió del servei de recollida d’escombraries i de neteja viària a l’empresa santcugatenca TMA-Grup Sánchez, i ha permès la concessió pels propers dotze anys a l’empresa madrilenya Sufi, una filial del grup Sacyr Vallhermoso.

Durant més de 20 anys TMA ha treballat a Sant Cugat donant feina a centenars de veïns catalans. L’empresa familiar, nascuda als anys seixanta, ha crescut al costat de la nostra societat, ha viscut els canvis demogràfics i urbanístics i ha estat sempre present, al costat, trepitjant i caminant pels nostres carrers.

Publicitat

És trist que en un context on Catalunya cada vegada es referma més nacionalment, quan és més palès que l’Estat propi és econòmicament més viable, un ajuntament nacionalista prefereixi signar una concessió amb una empresa madrilenya abans que renegociar i arribar a acords amb la pròpia, la local.

Amb aquesta nova concessió més impostos dels santcugatencs aniran a parar a Madrid i l’espoli esdevindrà voluntari. Sufi, l’empresa que ha guanyat un concurs sospitós, segons alguns regidors de l’ajuntament, i que ha estat involucrada en el cas Gurtel, segons Europa Press, El Correo o El País entre d’altres, ha obert un gran interrogant a Sant Cugat. Què s’amaga rere aquesta concessió?

Lluís Feliu i Roé

Publicitat

Opinió

Minut a Minut