Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Guerra contra Guerra

|

- Publicitat -

El president de la Comissió Constitucional del Congrés espanyol, Alfonso Guerra, ha reconegut sentir una “gran satisfacció personal” per la retallada que es va aplicar a l’Estatut. Ha reconegut que li hauria agradat poder retallar deu articles i disposicions més i ha aprofitat per dir que vol posar fi a “les peticions infinites” de les comunitats autònomes.
 
Aquest socialista espanyol sembla que no hagi entès res. Suposo que les coses des d’Espanya es veuen d’una altra manera, però voler aprofitar la crisi per acabar amb les “peticions infinites” és del tot demagògic.
 
Les possibles retallades a les autonomies acabaran amb una encertada puntada de peu que demostrarà com el socialisme espanyol és tant carrincló i caspós com el PP, espanyolisme garrulo amb grans dosis de patriotisme.
 
Una de les vergonyes d’Espanya és que tant la tancada dreta com l’esquerra farsant són l’única alternativa. A casa però, una de les vergonyes és que el socialisme català segueix baixant-se els pantalons i formant part del circ de Guerra, Bono i altres xungos xerraires.

Lluís Feliu i Roé

Publicitat

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut