Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El club que volem

|

- Publicitat -

El Barça del present sembla que no té gaire futur.  El Barça de l’alegria, d’Unicef i la catalanitat, dels  joves de la Masia, de l’orgull de les seccions, del somni de formar part del millor equip del món s’acaba al ritme que el seu president va prenent noves decisions.

Ja van embrutar la samarreta del primer equip de futbol al posar-hi el logotip de la Qatar Fundation i relegant a una situació molt secundària el d’Unicef. Ara però,  el cor social, el pulmó blaugrana, la proximitat que generaven les seccions amateurs del FC Barcelona ha quedat tocada per la decisió de reduir els seus pressupostos.

Publicitat

La junta directiva del club blaugrana ha decidit que les seccions amateurs competeixin només en l’àmbit català, que es redueixin els pressupostos de tots els equips no professionals i se suprimeixi la secció de beisbol.

Les tres mesures per reduir el dèficit de les seccions amateurs  atempten contra els valors del club i són respostes poc pensades per fer front a una crisi econòmica que afecta a tots els sectors. L’actual directiva del Barça hauria d’haver previst la despesa de les seccions i potenciar la cerca de patrocinadors que puguin col·laborar en mantenir el bon rendiment de les seccions.  

Lluís Feliu i Roé

Segueix-me al Twitter

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut