Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El “hacker” de PlayStation a Facebook mentre Google segueix creixent

|

- Publicitat -

George Hotz, alies “GeoHot”, que es va fer famós a la xarxa per ser el responsable del desbloqueig de l’iPhone, a més del pirateix de la Play Station, molt probablement entrarà a treballar a Facebook, segons ha piulat al seu Twitter personal. 
 
Hortz podria ser el contracte estrella de Facebook per encarregar-se del desenvolupament la nova app per l’iPad d’Apple. Després de reivindicar-se quan tenia 17 anys a l’aconseguir alliberar l’iPhone, va piratejar la consola PlayStation 3 i va ser portada de la premsa tecnològica.
 

Està per veure que el fitxatge del “hacker” informàtic permeti a Facebook millorar les seves aplicacions. De moment però, Facebook, amb 714 milions d’usuaris únics, va ser la tercera entitat més vista durat el passat mes de maig. La primera va ser Google, amb Gmail i Youtube inclosos, al registrar 1.000 milions d’usuaris, i en segon lloc Microsoft, amb Hotmail i Bing, que va aconseguir 905 milions segons l’empresa de mesurament d’audiències ComScore.
 
Google s’ha convertit en la primera pàgina d’internet en arribar als mil milions d’usuaris únics i mes rere mes segueix incrementant el nombre de visites.

Lluís Feliu i Roé

Segueix-me a Twitter

  

Publicitat

Opinió

Minut a Minut