Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Quin brindis més trist !!

|

- Publicitat -

                Evidentment hi ha gent que no sap el que és vergonya i per això sovint parlen i actuen sense cap mena de pudor. Diem que la saviesa, és el coneixement just de les coses i tenir un capteniment assenyat en la vida de cada dia, però aquest axioma considerat per tothom com una actitud adequada pel bon conviure de les persones, moltes d'aquestes persones (sobretot si són públiques) haurien de pensar que les crítiques que poden rebre per la seva manera d'actuar, se les estalviarien si les seves paraules i els seus actes fossin més conformes amb els seus càrrecs.
              
                D'una manera normal si a una persona la conviden a un acte on hi ha persones que no combreguen amb les mateixes opinions o bé pel motiu que sigui algú dels assistents al acte no és sant de la seva devoció, busca qualsevol excusa per no assistir-hi. Amb tot, si al final assisteix a la invitació, voldrà dir dues coses: és un farsant o per molt que digui en les seves estúpides declaracions de sempre, està d'acord amb els amfitrions de l'acte. Aquesta actitud és la que va prendre el botifler Pere Navarro la vigília del dia de la Constitució, assistint a l'acte a la Del·legació del govern espanyol, al carrer Mallorca de Barcelona, juntament  amb l’Alícia “al país de les meravelles”, amb Rivera “major demagog de Catalunya” i de la delegada del govern central anomenada per mi Plans de Lluna, “busca-raons per les banderes, ajuntaments sobirans i altres rampoines”.

              
                Què hi feia  enmig del “trio de la ràbia”, el primer secretari del partit socialista català?  Quina imatge més penosa! Quin brindis amb cava més trist! Estava brindant per una constitució en la qual no deu creure massa, ja que està fent mans i mànigues per canviar, o almenys això és el que diu des de fa temps, i fins i tot va dir que estava convençut que ho aconseguiria. En assistir en aquest acte, encara que després l’endemà  (6-D) no fes acte de presència a la manifestació unionista del PP i C’s, feia palesa la seva simpatia cap les idees, teories i doctrines d'aquests dos partits. Una de les tantes incongruències  que tot sovint  veiem, en el comportament poc assenyat de Pere Navarro. 

              
                Les “collonades” que tot sovint diu i les contradiccions en els  actes del primer secretari del PSC  són ridícules.
Si al seu dia va dir: “La tercera via té molt futur i estic segur que la Constitució es reformarà`”, ¿que feia aixecant la copa de cava al costat del “trio de la ràbia” si aquests no volen tocar ni una coma de la sacrosanta Constitució?
               Si un altre dia van sortir de la seva boca aquestes paraules: “Una consulta  independentista no triomfaria, el federalisme sí”, que diantre devia parlar amb el “trio de la ràbia” sí, ni l’Alícia, ni el Rivera ni la “Plans de Lluna” combreguen amb l’independentisme ni el  federalisme?

               
               Ja us ho diré que hi feia enmig d’aquesta comèdia. La resposta és perquè en un dels seus deliris i de les seves confusions mentals, en un ple del Parlament de Catalunya a finals d’octubre passat, el PSC s’abstingué en la condemna de les actituds feixistes.                        
               Perquè encara que la notícia d’aquest ple del nostre Parlament ens diu, que el PP  i C’s van votar a favor de la condemna de les actituds feixistes, a 13TV i Intereconomia afins al govern central no hi ha programa en el qual es parli de Catalunya, que no hagi hagut acusacions de nazisme contra els catalans; i ahir mateix el demagog Rivera va explicar al programa “Los desayunos de TV1”, com de nazis som els catalans. Així doncs, que no ens vulguin aixecar la camisa, que ja sabem de quin peu calcen.
On tenia de ser el “botifler” Navarro, sinó brindant amb qui té les mateixes afinitats?

               
               Navarro deixa de fer el pallasso, dissol el PSC doncs al final sereu quatre gats i tots els que no voleu una Catalunya independent entreu a engruixir la llista d'afiliats al PSOE, i deixeu de tocar allò que no sona, que per aquest menester ja tenim el Partit Popular, Ciutadans i la delegada del govern central “Plans de Lluna”

               I compte fins a deu home, abans de dir més “collonades” i d’anar segons a quins llocs!
 
 
 
 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut