Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Atenció! Avís als ciutadans de Catalunya.

|

- Publicitat -

.             Dones, comenceu buscant un gibrell per algun racó de casa que la vostra àvia us va deixar en herència, i si no aneu a comprar-ne abans que s'acabin les existències, ja que la demanda serà gran, puix haureu de tornar a rentar els plats a mà. Busqueu també, algun safareig públic prop de casa o algun riu que passi vora d'on viviu, per poder-hi rentar a roba de genollons i fregant de valent.

              Homes, busqueu on teniu els estris per anar a lluitar que ja teníeu oblidats, doncs tot sovint haureu d'anar a barallar-vos amb el veí del costat o haureu d'anar a les croades a perseguir i matar infidels. Romandreu més temps lluitant que treballant.

Publicitat

              Pagesos tornareu a tenir el ritual del vassallatge, signant “contractes ” de vassallatge amb la subordinació dels vassalls al seu “senyor”. Tornareu a ser “serfs” al segle XXI; no podreu migrar ni deixar de treballar pels vostres “senyors”, i estareu obligats a pagar en espècies o treballs particulars l'ús i ocupació de la terra.

              Recuperarem els pergamins per poder formar un còdex. Haurem de tornar inventar la impremta.Tornarem a ser castigats per l'església amb tots els mals i les condemnacions eternes. Podrem refundar la Santa Inquisició i podrem perseguir i enviar a la foguera, heretges i tota mena de bruixes. Quina bicoca!!

              Tot això i més, us passarà si no feu cas d'un tal “senyor feudal” anomenat Rajoy, que ens avisa que si Catalunya arriba a ser independent, tornarà a l'edat medieval. Caram! Fins ara n'havíem escoltat de poca-soltades, però aquesta en un podi de guanyadors se'n duria la medalla d'or.
Però quina mena de “cervell intel·ligent” i “llumenera privilegiada”, és capaç de pronunciar tal bajanada? Només podia ser, el del president d'això que en diuen Espanya!
Ara, després de pensar-hi molt ja he tret el trencaclosques de tot plegat. Una de les característiques de l'Edat Medieval a la qual ens vol retrocedir el setciències del Rajoy, és un període de la història en el qual hi ha una absència de l'estat, puix manaven els senyors feudals.
Com nosaltres sempre estem parlant de formar un nou estat d'Europa, haurà pensat: per Estat ja ho som nosaltres i no volem deixar de ser-ho; així doncs als catalans els hi farem un favor. Prohibirem que votin perquè no aconsegueixin separar-se d'Espanya, i així els hi estalviarem caure en l'Edat Medieval, i aconseguirem que segueixin pagant com sempre, que al cap i a la fi és el que feien els vassalls.

              Ens han dit de tot: insolidaris, conflictius, separadors de famílies, causants de fractura social, hòbbits, nazis i ara de medievals. Ara bé, malgrat tots aquests defectes que ens troben, malgrat tots els insults que ens estan dedicant des de fa temps i amb l'amenaça de foragitar-nos de la Comunitat Europea, de l'ONU. de l'OTAN, del FMI, del OMC i no sé de quants llocs més en cas d'aconseguir la nostra independència, vés tu!, no hi ha manera que parlin i amenacin de foragitar-nos d'Espanya! Perquè serà?

              Són rars aquests espanyols!

           
 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut