Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Carta a l’Alícia S. Camacho

|

- Publicitat -

Benvolguda  Alícia

Es diu d’una persona que té moltes penques, quan és molt barruda i té un gran desvergonyiment.

Publicitat

Aplica’t  l’adjectiu que vulguis i faràs curt, davant les penques del partit que dirigeixes, i en el cas que em fa escriure aquesta carta, davant les teves penques en particular. Et tracto de tu, doncs bé que un avi de 74 anys pot prendre’s la llibertat de fer-ho, en dirigir-se a una persona més “jove”, com és el teu cas.

¿Tens la vergonya, com a presidenta del PP català d’exigir als altres, coses que tu no has volgut fer, com la teva compareixença al Parlament per a donar explicacions sobre l’afer de la Camarga, i et falta temps per demanar la presència immediata de Jordi Pujol, al mateix lloc que tu vas passar olímpicament d’assistir?

Com goses criticar i demanar càstigs per a persones que pensen diferent? Què penses, que estem encara en temps de la Santa Inquisició? Encara que no m’estranyaria, ja que confesses ser cristiana i catòlica i ja sabem que aquesta religió, el càstig ha sigut tot un referent de la seva doctrina, i que ha fet mal a molts creients.
Alícia, has instat a la Conferència Episcopal Espanyola que castigui el bisbe de Solsona, Xavier Novell, per les seves declaracions en favor de la consulta. Consideres que són unes declaracions “clarament inacceptables que, dins del marge de llibertat d'expressió, no corresponen a l'autoritat eclesiàstica”.

El bisbe Novell, com saps molt bé, no és ben vist per a molta gent per les seves opinions, però dir, per part teva, que les declaracions sobre la consulta són inacceptables, i que no corresponen a l’autoritat eclesiàstica, és d’una hipocresia i cinisme que esparvera.
“L’església espanyola veu immoral el dret a decidir dels catalans”. Saps Alícia qui va dir aquestes paraules que són un insult per la gran majoria de catalans? Et diré, no fos cas que no estiguis assabentada, que són paraules de la Conferència Episcopal Espanyola, propietària de TV13, la televisió que tant t'agrada anar-hi, per a criticar i dir maldats de Catalunya

Per això parlo de tenir moltes penques. Veig que la teva fe cristiana i la teva catolicitat, et fa distingir els bons dels dolents i et fa discernir que les declaracions del bisbe Novell són “inacceptables” i les de la Conferencia Episcopal són “acceptables”.
La teva hipocresia també ens fa saber, que quan de la teva boca surt pronunciada la paraula democràcia, demostres no haver-la coneguda mai, perquè mai has sabut el que vol dir, ja que per a tu hi han dues “llibertats d’expressió”, segons qui parla i segons el que va bé a la teva conveniència, ja que uns no els correspon expressar el que pensen i a altres sí.
És ridícul, que trobis adients les amenaces pronunciades per la Conferència Episcopal i no trobis adients i convenients, les declaracions d’un bisbe d’aquesta mateixa Conferència Episcopal que pensa diferent i aconsella als seus feligresos que votin segons la seva consciència, ja que tenen tot el dret a decidir el que volen.
Alícia, si això és el que has aprés d'aquesta religió cristiana i catòlica a la qual confesses pertànyer, és que no has entès res o no te ho han explicat prou bé.

Salut
Un independentista que votarà SI/SI.

Jaume Meneses

Publicitat

Opinió

Minut a Minut