Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Prohibir pel plaer de fer la punyeta

|

- Publicitat -

Per no saber fer bé les coses, no saben ni gestionar el que segons ells està malament i no els agrada. Són maldestres i uns matussers fins i tot amb les prohibicions. L'estrany és que la Junta Electoral Central, faci cas d'un grup de persones que formen part d'una associació mal dita Societat Civil Catalana (ja que no té res de civil ni catalana) i que la conclusió que se'n treu d'aquesta gent és que busquen brega i només els agrada fer la punyeta.
Els membres de la dita associació deuen patir insomni, ja que mentre no poden dormir, pensen i tornen a pensar quina parida podran dir en aixecar-se al matí. I la casualitat és, que sempre són parides per a fer la punyeta a Catalunya i als catalans que no pensen com ells.
Ara, és el torn de les banderes estelades (encara que d'aquesta mania persecutòria per les banderes no poden presumir de ser pioners, ja que la “Plans de Lluna”, delegada del govern central, ja fa temps que hi va darrere i és una de les seves principals cabòries)

Ara bé, la SCC com no saben quina excusa fer servir per demanar a la Junta Electoral Central la prohibició en edificis públics de les estelades durant la campanya electoral, han tingut la gran pensada que s'han de retirar de les façanes i balcons dels ajuntaments i llocs públics, per què pot ser una bandera partidista i podria influenciar als ciutadans a l'hora de votar, perquè els seus vots fossin pels partits independentistes.
Mira que guapos ells! Llavors què? Deixem penjada només la bandera espanyola en aquests llocs públics? Pregunto: i aquesta bandera espanyola no serà influenciable perquè els ciutadans votin els partits unionistes?, i si només hi ha penjada la bandera catalana sense ser estelada, no hi ha perill d'influenciar al personal?
Quina parida més gran! Que diguin que els molesta qualsevol bandera que representi Catalunya sigui estelada o no, i que no siguin tan hipòcrites i ridículs.

Publicitat

Consultant la pàgina web de Societat Civil Catalana (que de civil res i catalana encara menys, bé, això ja ho havia dit, perdó!) he vist que estava equivocat. No és que pateixin d'insomni per a poder emprenyar-nos, és que no saben com ocupar les hores del dia.
A la seva esquifida pàgina web, fent clic sobre on posa agenda no és que estiguin massa aclaparats per la feina.
Agenda de l'associació:
16 de maig 10 hores. Carpa informativa de SCC a Barcelona
                                       Plaça Catalunya, entre les 10 hores a les 14 hores
16 de maig 16.30 hores. Carpa informativa de SCC a Sant Vicenç dels Horts
                                            Davant l'ajuntament entre 16.30 hores a les 20.30 hores
(Deuen voler convèncer a l'Oriol Junqueras per què es faci soci de SCC.)
8 de juny                      Acte de SCC: “Per la sanitat, millors junts”
                                       Acte en defensa de la millora de la sanitat i de mantenir-nos junts amb la resta d'espanyols.
                                       Hora i lloc per determinar

Collons, quina feinada!! Del 16 de maig al 8 de juny, que són 24 dies, dos dies de feina: el 16 de maig i el 8 de juny. Dues carpes per a donar propaganda, globus, bolígrafs i caramels, i un acte que no saben ni l'hora ni el lloc i potser ni si haurà conferenciant.
Això és tota la feina anunciada a l'agenda. Ara, si fan altres actes clandestins que no consten a l'agenda i no poden publicar-ho, un servidor no ho sap.
El tema d'aquest acte anunciat pel dia 8 de juny també té la seva conya. Són tan primmirats aquesta gent que fins i tot ens volen convèncer, que si estem malalts junts amb els espanyols, la sanitat serà millor i ens curarem abans. Quina collonada!

També a la seva esquifida web es vanaglorien de la decisió de la Junta Electoral Central, on ens fan saber que la dita decisió és “un triomf de la democràcia i de l'Estat de dret”. Jo dic, que com ells no saben el que és democràcia: “ells són una desgràcia per a la democràcia i pel seu Estat de dret”.
A més, el seu secretari de la junta directiva, José Domingo, té les penques en dir que espera el compliment d'aquesta prohibició de l'estelada als edificis públics per què “no estem parlant de banderes, estem parlant de democràcia”.
No, no! Estan parlant de banderes, ja que amb els seus fets, paraules i nul·la participació en la convivència entre catalans, demostren que encara han d'anar a moltes classes de democràcia per assolir un aprovat en aquesta assignatura.
I per acabar de reblar el clau, en una finestra que surt a la seva web es pregunten ells mateixos: “Perquè no volem la independència? Perquè ens obligaria a escollir entre ser catalans o espanyols”
S'ha de ser mal nascut qui s'hagi inventat aquesta resposta. A qui sigui, li contesto amb la mateixa pregunta i la mateixa afirmació però en versió independentista: “Perquè volem la independència? Perquè sense haver d'escollir ningú ens obligui a ser espanyols, i en deixi ser el que som, CATALANS!”
A nosaltres sense poder escollir ens han obligat a ser espanyols, Sr. José Doningo! No sé si n'està assabentat, altrament llegeixi història, però la de veritat no la que ens ensenyaven en temps del franquisme, i que per a vostè encara deu ser actual.

En conclusió, val més no fer cas d'aquesta mal anomenada associació que amb el seu avorriment i sense aprofitar el temps, només demostren la seva enveja fent palesa el seu sentiment d'odi, cap a tot el que tenim, fem i anhelem els catalans que volem ser lliures; i així compleixen les paraules del filòsof alemany, Arthur Schopenhauer (1788-1860) que va dir:

“L'enveja en els homes mostra quant desgraciats se senten, i la seva constant atenció al que fan o deixen de fer els altres, mostra el molt que s'avorreixen”

Publicitat

Opinió

Minut a Minut