Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

CARTA ALS TORRACOLLONS DE LA CUP

|

- Publicitat -

A què jugueu? Què voleu? Ho teniu clar? Veig que no!
Quan vau oferir al Baños encapçalar la vostra llista per a les eleccions del 27-S i aquest ho va acceptar, em vaig alegrar, ja que el David i el Quim no m'acaben de convèncer. Havia vist el Baños com a tertulià en alguns programes de televisió, i trobava assenyat tot el que deia; però ara, renoi!, em comença a decebre, ja que pel fet de formar part d'un partit polític, diu les mateixes bretolades i collonades que des de fa temps estem escoltant tot sovint de molts polítics que abans d'arribar a la política, potser ho pensaven però no ho feien públic, però que en estar a dalt d’un càrrec les deixen anar pel broc gros, sense pensar-s'ho dues vegades.

“Ningú no es pensi que serem els nens del moviment escolta que fa gràcia a la burgesia, perquè serem els que cridarem més i farem més soroll”, ha dit Baños. De jovenet un servidor vaig ser escolta, i ni burgesia ni punyetes!
Encara haig de veure si cridareu i fareu més soroll que ningú, però senyors de la CUP amb el Baños davant, que pixeu fora de test amb aquestes paraules i altres que comentaré, és evident. Abans de parlar perquè no us assabenteu de què dieu? No esteu contents amb les coses que critiqueu, que són totes, que també heu de menysprear l'escoltisme català? Segur que alguns de la CUP heu sigut escoltes i ara, el Baños, ha de desprestigiar aquest moviment?

La següent frase vulgar també és del Baño

Publicitat

Opinió

Minut a Minut