Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Ei, Cupaires! coneixeu aquella frase que diu: NO ES TRACTA DE DEIXAR DE SER CATALANS, ES TRACTA DE DEIXAR DE SER IMBÈCILS? (3)

|

- Publicitat -

Doncs això! Perquè, és el que esteu fent des de fa dies: l'imbècil!!! Vosaltres, volent contradir el que va dir i aconsellar, Joan Sales, com brams d'ase que no pugen al cel, no us mereix cap atenció el que diu i us demana quasi tothom: unitat i resolució, ja! En l'últim article meu, us deia, que us pot més l'odi que la nostra llibertat. I a fe de Déu, que ho demostreu cada vegada que obriu la boca. Des del dia de les eleccions, us passeu dia sí i dia també, dient que no és important el “qui”. Què n'arribeu a ser de reconsagrats! L'odi que porteu dins, contra Convergència i l'Artur Mas, en el vuitanta per cent de les frases i paraules dites per la vostra gent (sobretot Baños, Gabriel, Salellas) fa que només parleu del “qui”, que de cap de les maneres voleu que sigui Artur Mas. I això que aquest “qui” no és important per a vosaltres.

És d'imbècils, dir que és irrellevant el “qui” i tot seguit vetar Artur Mas com a president. No dieu que és irrellevant? Què més us dóna Mas o un altre si tan irrellevant és per vosaltres? Sou, uns busca-raons i uns torracollons!

Publicitat

És d'imbècils i ser uns impresentables voler fer valdre el vostre parer i no saber el significat de les paraules. “Irrellevant” és antònim de “rellevant”, paraula completament oposada; la paraula “rellevant” vol dir referint-se a una persona, que excel·leix i de mèrits rellevants.
Esteu segurs que la persona proposada per vosaltres, serà més “rellevant”, que el nostre president en funcions?

És d'imbècils, tenir el cap a tres quarts de quinze amb les vostres dèries i fòbies, i voler com a president de Catalunya, en aquesta històrica època que estem vivint, una persona irrellevant. Si al davant no tenim una persona amb el cap clar i amb mèrits (no com vosaltres que sembla ho voleu engegar tot a can Pistraus) no arribarem enlloc i les rialles dels unionistes seran el vostre calvari.

És d'imbècils, com ha dit Benet Salellas, acceptar una figura de consens de CDC com a president (òbviament descartant Artur Mas).
Un altre setciències aquest del Salellas! Amb la teva barroeria i cinisme, tens la barra de dir que obres la porta a “respectar els acords de Junts pel Sí” i votar un presidenciable convergent” Que només són vàlids els acords de les vostres assemblees de pacotilla?
L'acord de Junts pel Sí, era que després de les eleccions presentarien Artur Mas com a presidenciable. Aquest acord no té cap valor per vosaltres? Doncs per molta gent que vam votar Junts pel Sí, els vostres acords ens els passem per l'arc de triomf.
 
És d'imbècils, voler posar una persona que segons vosaltres estarà neta de corrupció, ja que segons vosaltres, Artur Mas n'està ple (fins ara no s'ha pogut demostrar res). Que potser heu posat micròfons, com a La Camarga, per saber la vida d'aquesta persona que voleu de consens? Heu esbrinat què fa, que diu, on va i si té diners amagats? Voleu ser tan purs i tan legals que us podeu equivocar. ¿I si poseu una persona de consens i d'aquí a un any surten suborns, comissions i tota classe d'irregularitats que hagi pogut cometre? Sereu la riota de tothom.
Duran Lleida, ha dit que confiava i no dubtava de l'honorabilitat de Jordi Pujol, perquè feia una vida molt senzilla. I ja veieu!
I el president Mas, quan va sortir el cas de l'alcalde de LLoret de Mar, Xavier Crespo, quasi va ficar la mà al foc, defensant la seva honradesa. I ja veieu com acabat tot plegat!

És d'imbècils, anar repartint abraçades a tort i a dret, com vas donar David Fernández, el 9-N i després d'una xerrada a Vilaweb TV, amb Vicent Partal com a testimoni, al president Mas. Als que van criticar-te, vas justificar-te dient que era degut al teu caràcter efusiu i que és adient en tu. I després negues la seva competència per acabar de recórrer el nostre camí cap a la independència?
Un consell, David, guarda't les teves abraçades per la gent que estimes. Si no és així, ets un hipòcrita i un fals.

És d'imbècils, David, anar marejant la perdiu dient com vas dir fa dos anys, que si no anàvem tots units per aconseguir la nostra independència, no arribaríem a bon port. Per part vostra no veig aquesta unitat per enlloc. No vau voler anar junts a la mateixa llista de Junts pel Sí al 27-S (era de suposar, havent-hi gent de Convergència i Artur Mas), i la vostra intransigència i puresa us va il·luminar per anar sols; no heu volgut asseure a la messa del Parlament el diputat que us corresponia; no voleu cap càrrec i entrar en el possible govern de concentració que pugui formar-se; no voleu que Artur Mas sigui president però si qualsevol altra persona. David, Baños, Gabriel, etc., feu-vos-ho mirar, ja que dubto de la vostra capacitat, ni que sigui per fer de comparses en aquest projecte de la nova República Catalana.

És pura imbecil·litat el que has dit, Anna Gabriel, que d'ara endavant t'haurem d'anomenar: “salvadora de la pàtria i veritat absoluta”. Has deixat anar: “Mas no fa augmentar la majoria independentista”. Doncs, sort que la CUP amb els vostres 10 escanyolits escons heu fet augmentar aquesta independència. Segons les teves paraules, el resultat hauria d'haver estat: CUP: 62, Junts pel Sí: 10.
“Estic convençuda que encara que Mas no sigui president, no hi haurà fugues de cap sector de Junts pel Sí cap a l'unionisme” No temptis la sort! Feu tot el possible perquè Mas no sigui president, que no es pugui formar govern i hàgim d'anar a unes noves eleccions pel gener, i veuràs les fugues que es produiran.  Les 14 fugues de J.S.Bach, será una xifra ridícula en comparació amb la quantitat de fugues que n’hi haurà per a donar i per a vendre. I vosaltres ja podeu acomiadar-vos dels 300.000 vots aconseguits el 27-S.

També en les teves declaracions, ens vols fer creure que la independència només és cosa de l'esquerra. Vols dir que heu entès el procés? Per assolir la independència també falten els vots de la dreta, i d'aquests vots, Convergència amb Artur Mas al davant n'aporta  molts més que vosaltres, amb els vostres somnis irrealitzables i utòpics. Si segons tu la independència ha de ser cosa només de l'esquerra, no estaríem en la situació que ens trobem, ja que deixant a banda ICV, PSC que no volen saber res de la secessió, i també CSQEP que volen un referèndum pactat amb Madrid que mai arribarà, l'ala esquerrana que vol la independència queda reduïda a ERC i vosaltres la CUP. Què potser penses que entre ERC i vosaltres haguéssiu aconseguit els 62 escons? Així doncs, és una estupidesa dir que el centrisme de Mas no fa augmentar el vot independentista.
Tu -salvadora de la pàtria- vés dient aquestes collonades i deixeu morir el procés independentista, i veurem si vosaltres i ERC sols feu augmentar el nombre d'independentistes. Nena, així com tu i la CUP voleu negar la candidatura de Mas com a president, pensa que molts que vam votar Junts pel Sí, també voldríem suprimir la teva presència a la directiva de la CUP, ja que ets una dogmàtica i sectària de primera.

És d'imbècils, posar tots els bastons a les rodes al nostre procés, i deixar passar les setmanes, per què el govern central tingui tot el temps per pensar totes les argúcies per enfonsar-nos en la misèria tres-cents anys més. No crec que totes les declaracions, dubtes que poseu en la bona gent independentista i el suspens i estat d'expectació que poseu en les vostres decisions, sigui tot teatre i comèdia i al final acabeu acceptant Artur Mas com a president. Això, a banda d’haver fet l’imbècil durant unes quantes setmanes, també hauria sigut una imbecil·litat i estupidesa, a banda d’una presa de pèl.

El filòsof romà Titus Livi va dir: “Per la triga llangueixen els nostres afers”, i recordava també Titus Livi que la triga és el “verí de la comunitat”.
Desacord i tardança. Fins que no desapareguin aquestes dues xacres de la nostra classe política, ens haurem de preguntar per les coses que els nostres polítics haguessin pogut aconseguir en el transcurs de la nostra història, i encara que molts de nosaltres, com deia Josep Pla haurem passat avall, els nostres néts i potser els habitants d'aquest país d'aquí a tres-cents anys encara s'estaran fent la mateixa pregunta.

SENYORS DE LA CUP, FEU CAS DE LES PARAULES DE JOAN SALES. DEIXEU DE FER L'IMBÈCIL I CATALUNYA US HO AGRAIRÀ.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut