Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Carta a SI abans del dia 25 i epíleg dos dies després.(2)

|

- Publicitat -

Com independentista que sóc, Tena, hauria de votar al teu partit, però llegint la primera resposta de la entrevista del diari “El Punt/Avui” dies abans de les eleccions, et veig una mica prepotent. Comences dient : “haig de respondre elogiant-me a mi mateix”. És la mateixa prepotència que vaig semblar veure al Uriel Bertran, en el mini debat que va muntar el Cuní a 8tv, on semblava que només ell tenia les coses clares, quan cap dels quatre participants van aclarir-nos res.

Dius: que el teu objectiu dins la política és, “no deure ni un cèntim als bancs” Què difícil! Si ho aconsegueixes ja ens explicaràs com es fa, i en prendré nota.
Penso com tu, que només el català ha de ser la única llengua oficial de Catalunya. 

Critiques en una resposta a Joan Laporta, i jo pregunto : vols dir que si no haguéssiu tingut el ex-president del F.C. Barcelona a la llista de les primeres eleccions que participàreu, hauríeu tret els quatre diputats? Ja veurem com us anirà a les del dia 25.
Contestes : “vigilància i transparència per evitar la corrupció”. Queda molt bé dir això quan no es mana, però tots sabem que des de que el món existeix hi hagut corrupció dins del poder. Han passat molts segles i no crec que haguem millorat gaire

Respons a una pregunta: “si CiU arrasa i treu majoria absoluta, trencarà la carpeta i intentarà de nou un pacte amb Espanya”. Tranquil, si aquest supòsit es compleix, tindreu un contrincant menys a les properes eleccions, doncs Artur Mas en total descrèdit no aixecarà més el cap, políticament parlant.

Fins aquí el que vaig escriure abans de les eleccions i ja veus el resultat! Quan deia que vau aconseguir quatre diputats, gràcies a Joan Laporta, ara veig que potser tenia raó.
I de la corrupció? Sempre surten sospites i rumors que moltes vegades acaben sent veritat. Avui mateix ha sortit el cas del PSC del ajuntament de Sabadell, fa temps el cas Palau amb sospites que CiU hi estigui embolicada, després el cas del ajuntament de Santa Coloma, i no segueixo doncs no acabaria mai.
Referent al President Mas, ja veus no cal ni parlar-ne. No aconseguit la temuda majoria absoluta i necessita ajuda per a formar govern. No caldrà que tanqui la carpeta ni que pacti res amb Espanya, doncs els altres partits sobiranistes no el deixaran.

Finalment, el que no acabo de entendre és aquest odi visceral cap a CiU i ERC, venint de on veniu tan tu com el Uriel
. Es pot no està de acord amb ells amb alguns plantejaments polítics, però aquesta mala llet que porteu a dins no veig que dugui enlloc.

Enllaç : http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/593668-si-ciu-arrasa-intentara-pactar-amb-espanya.html

Publicitat

Opinió

Minut a Minut