Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Carta a l´Alícia (al país de les meravelles) (4)

|

- Publicitat -
Dius als estudiants que et van fer una entrevista: “No crec en la nació catalana”. Això ja ho sabíem d'antuvi , des del moment que vas aparèixer a la política. Tu només creus en la nació espanyola, un invent que no vol dir res.
 
I  per que no hi creguis tu, els demés hem de creure el mateix?  És que lo teu, és de jutjat de guàrdia. Has dit sempre tantes bajanades, i en aquesta campanya encara més, que no sé si et mereixes aquesta carta. Per no sentir les ximpleries que dius quan surts a la TV, acostumo a treure el so per no escoltar-les. Per que no sé si ho saps i sinó algú t'ho hauria de dir, quan parles sembla que ens perdonis la vida i que només tu tinguis la veritat absoluta. Si vas amb aquesta prepotència per la vida, planyo als que estan al teu costat.
Parlant de les taxes dius: “No puc dir que les suprimiré o les abaixaré…”  Que ja et veus presidenta de Catalunya, dient el que faràs? N'ha de passar una de molt grossa perquè arribis a ser-ho i si arribés aquest dia, pobres dels que visquin en aquells moments.
 
 Amb una mentira contestes a la pregunta d'un estudiant: “Condemnaria els crims del franquisme?” Sens dubte, jo condemno qualsevol crim, sigui o no del franquisme..A mi em trobarà condemnant qualsevol tipus de dictadura.
Doncs, que hi feien alguns ultres a la manifestació de la plaça Catalunya? Perquè no lluites per l'anul-lació de la Fundación Francisco Franco? Quan condemnaràs els crims del franquisme? O aquests crims no compten pel PP? 
 
Molts copets a l'esquena i molta conya amb el president Mas, al començament i al final del debat a 8tv, però el dia després te'n vas a Intereconomia i dius: “Que si Mas convoca un referèndum, s'ha de suspendre l'autonomia de Catalunya”. Més o menys el que va dir fa unes setmanes Vidal-Quadras.
 
Això és l'estimació que el PP està “demostrant” per Catalunya?, doncs jo no la veig enlloc. Dies abans ve la Cospedal, i tot citant Vicens Vives, volent fer-nos la pilota, diu que estima molt als catalans i a Catalunya, i tu ja veig com estimes Catalunya, que després de fer comèdia aquí fent-te la simpàtica, vas a les espanyes i dius el que dius.
Quina falsa estimació de la Cospedal i quina hipocresia per part teva. A mi em faria vergonya dir una mentira dia sí dia també. No hi ha  ningú al teu partit que et faci veure les bajanades que estàs dient contínuament? No! És clar, tots pensen com tu, i sinó pobres d´ells.
 
  Enllaç : http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/595211-no-crec-en-la-nacio-catalana.html

Publicitat

Opinió

Minut a Minut