Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Les “collonades ” de la CUP

|

- Publicitat -

No entenc com un partit que tot just és la primera vegada que té representació al Parlament, i hi ha un assumpte d´una cabdal importància per a votar, com el text de la “Declaració de Sobirania de Catalunya, a la vigília de la votació encara està desfullant la margarida a veure que li surt al final, un sí o un no!

 
Diuen que la CUP encara dubta respecte la seva posició final sobre la votació de demà dia 23 al Parlament. Alguns membres del partit s'apunten al “sí” i altres diuen no estar contents amb part del text. Els tres miserables vots de què disposen, els volen repartir : un vot a favor i dos vots es decanten per l'abstenció. Malament! Quina manera de fer el ridícul! La seva primera votació al Parlament i no estan d`acord. Com volem esperar res de bo d'aquest partit? Ni en el tema de la Sobirania de Catalunya van junts?
No s'omplien la boca de “dret a decidir”, de “independència” i de “sobirania”, en la seva campanya electoral? Doncs a que venen aquests dubtes? Saben on van i què volen? Ho dubto!
 
En un dels primers articles meus, publicat en aquest diari digital amb el títol de “Carta a la CUP, feia referència a una entrevista feta a David Fernández, publicada al “ElPunt/Avui” abans de les eleccions catalanes, i on jo li deia que les seves respostes estaven plenes de contradiccions.Aquesta posició de la CUP sobre la votació al Parlament, ho demostra sobrerament.
En aquesta entrevista li preguntaven al David, que oferia la CUP que no oferien els altres partits. Ell tot cofoi i amb una frase dels millors polítics experimentats, que diuen frases fetes què no diuen res i no van enlloc, li va deixar anar al entrevistador : “no tenim cap vareta màgica…,ho fem entre tots o no ens en sortirem, cal compromís i responsabilitat de tothom” Molt bé! Amb aquest dubte que té la CUP fins l'últim moment demostra el David Fernández, ” que ho farem entre tots”…., sempre que es faci el que “ells volen”. Sí senyor! Així es posa en pràctica, “la responsabilitat de tothom”.
 
Els vostres arguments per no signar el text, no s'aguanten per enlloc. Voleu que es parli de Països Catalans i de no citar la Unió Europea.
Esteu pixant fora de test! Tindrem una feinada per aconseguir la nostra independència del Principat i voleu que ens preocupem pels valencians, les Illes, Catalunya Nord i l´Alguer? Ah! i Andorra també, doncs potser els de la CUP, voleu envair-la per que sigui nostra.
Referent a no citar la UE, em sembla que aneu equivocats -com amb molts dels vostres plantejaments -, doncs sabeu que d'Espanya no aconseguirem res, i si hem de rebre alguna ajuda per assolir la nostra sobirania, aquesta ha de venir de la Unió Europea.
 
Sort que no us vaig votar! Ara, amb la vostra primera actuació com a integrants del Parlament, veig clar que hagués llençat el meu vot a una guardiola foradada. No sé perquè em temo que acabareu com el SI, del López Tena i el Uriel Beltran. Recordeu que van obtenir quatre escons, però amb l`abandó de Laporta es van quedar amb tres, els mateixos que heu obtingut vosaltres. Vegeu, que amb la vostra política de “collonades” no us passi el mateix.
Publicitat

Opinió

Minut a Minut