Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Carta a la CUP (1)

|

- Publicitat -

Fa uns dies el diari “El Punt -Avui” va fer unes entrevistes a tots els caps de llista de les últimes eleccions. Començaré per la CUP. Tu, David Fernández dius que fa 40 anys que lluiteu per la llibertat.Caram! També dius, que ara CIU vol apropiar-se de la feina feta per vosaltres. No fotem!
Et pregunten, sobre que ofereix la CUP que no ofereix cap altre partit, i dius: “…no tenim cap vareta màgica…, ho fem entre tots o no ens en sortirem, cal compromís i responsabilitat de tothom” En què quedem? Sou vosaltres, que sembla que sou els únics que heu lluitat per la llibertat de Catalunya, que ens ho heu d´arranjar o és entre tots? No comencem bé, perque avui llegeixo la notícia que cap partit del bloc sobiranista garanteix la investidura de Mas, i entre aquests partits em sembla que esteu vosaltres, junt amb ERC i INC. Jo em pregunto, on és el “ho fem entre tots”? Primera contradicció!

També dius a l´entrevista “que es defensa més la democràcia des de baix, dels moviments de base, que des del Parlament”. Així doncs, perquè a una altra pregunta estàs fent una porra a veure si treureu 3 o 5 diputats?  Si arribeu aquests escons, perquè els vols, si dius que es defensa millor la democràcia des de la base, des del carrer?. Segona contradicció! Com pots dir tantes contradiccions? I d'arribar un dia a dalt de tot, que poguéssiu governar al país, faríeu el mateix que han fet tots aquests anys Convergència i els dos Tripartits, anar tirant i “qui dia passa any empeny”.

Publicitat

 Dius, treure els diners per a finançar-nos, del frau fiscal. Santa innocència! Fa anys que sento parlar d´aquest tema i ja ho veus, encara estem a les beceroles. Digue'm un estat o país que no pateixi aquest frau fiscal i llavors potser creuré que té solució. Si fins i tot al Vaticà es diu que n'hi ha! Però el més kafkià és la teva resposta dient : “CiU és el garant de la unitat d´Espanya” És com si escoltés l'Alicia Sánches Camacho o la Rosa Díaz.

A l´última pregunta contestes : “la CUP no cobra ni tenim polítics professionals i els comptes són transparents” Ui! on he sentit això? Ai, si governéssiu!! Altra vegada santa innocència!
Bé, una entrevista plena de contradiccions i demagògia! Ah!, i per favor, si entres al Parlament, arranja una mica el teu aspecte!

Enllaç :http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/593258-ciu-es-el-garant-despanya.html[soliloquy id=”226124″]

Publicitat

Opinió

Minut a Minut