Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

ELS “TOP TEN” DELS BOCAMOLLS ESPANYOLS

|

- Publicitat -

Davant dels disbarats que hem llegit i escoltat aquests últims anys, a mesura que s'acosta el 9-N, sembla que tots plegats s'hagin apuntat a un concurs per a veure qui diu les paraules més grolleres, barroeres i difamadores, i així arribar a ser considerat el més gran busca-raons.
Se suposa que les persones que arriben a exercir un càrrec de president d'un país, ministres, periodistes que tenen poder d'influència, polítics amb comandament dins del partit que representen, etc., haurien de ser persones amb estudis, assenyades i ben educades. Res més lluny de la realitat!
Estudis potser sí, però seny i educació són virtuts que molts d'ells no demostren haver conegut mai. Generalment de tot el que ens acusen, moltes vegades haurien de reflexionar si no són ells que podrien aplicar-se tots els insults dirigits a nosaltres.

Un exemple recent són les declaracions de periodista (?) Hermann Terstch, treballador de l'agència EFE, del diari El País, d'Onda Cero i de què vulgueu. Però veiem com els seus estudis i la seva educació li fan dir paraules com: “Artur Mas és un delinqüent i un criminal, amb deliri, ha de ser castigat per la via penal”, i per acabar de reblar el clau s'atreveix a justificar l'afusellament de Companys dient: “De les poques execucions de Franco (poques?), la de Companys, és la que hauria aplaudit tota democràcia”
Ho diu i no passa res! Com pot ser que aquestes paraules surtin de la boca d'un periodista que es deu considerar demòcrata? És clar que amb els gens que corren per les seves venes, no m'estranya.
És fill d'Ekkehar Terstch, austríac, periodista i diplomàtic de l'Alemanya nazi.
I els nazis som nosaltres!

Publicitat

Una altra persona pública que agrada molt sortir als mitjans i dir-ne de l'alçada d'un campanar és Mª Dolores Cospedal, llicenciada en dret i advocada de l'Estat, presidenta de Castella-La Mancha i secretària general del PP. Massa càrrecs per tan poc coeficient intel·lectual del qual presumeix. Perquè una persona que es considera democràtica, no diu la incongruència de l'altre dia: “Considero insà en democràcia que un govern insti a consultar als ciutadans”
Ja ho veieu, tots els components del govern català estan malalts i han d'anar al metge, ja que segons la setciències de la Cospedal estan insans. Això sí!, el president i ministres del govern central estan molt sans, ja que cada quatre anys insten als ciutadans a votar, per a consultar qui volen que mani a la seva Espanya.
“Alguns volen governar a cop de manifestació i concentració. En democràcia es governa amb la llei”, ha dit la Cospedal.
Si fos així, perquè el govern ha hagut de retirar la llei de l'avortament? Ha sigut per la pressió de la gent i les manifestacions al carrer. Sra. Cospedal, el parlament es proposen lleis però moltes no serveixen per a governar, encara que actualment moltes “colen” per la majoria absoluta del seu partit.

Una altra frase que retrata el cinisme d'aquesta senyora: “Són uns feixistes aquells que només volen un pensament únic, i que fins i tot han arribat a les agressions físiques”. Suposo que es refereix, a la petita agressió per part d'un energumen (que també hi ha a casa nostra) a la concentració unionista a Tarragona, celebrada a la Diada Nacional de Catalunya d'enguany. La Cospedal dels nassos, molt demòcrata ella, protesta i amenaça quan només mira les seves conveniències, ja que no vaig llegir ni una línia a la premsa, condemnant els fets de l'Onze de setembre de l'any passat al Blanquerna de Madrid.
Aquest únic agressor de Tarragona és un feixista, i el grup de Madrid són els demòcrates? Aquesta Cospedal amb tots els seus estudis i càrrecs, no sap ni ha sabut mai el que vol dir la paraula democràcia.

Citaré tres personatges més, que treuen bilis en abundància cada vegada que parlen de Catalunya i dels catalans.
Rosa Díez, consellera socialista del govern de J.A Ardanza, portaveu i diputada de l'UPyD, que amb la seva cara de ràbia que posa sempre, ha deixat anar: “Sort que a Catalunya no maten, si no seria pitjor que el cas d'Eta”. S'ha quedat tan ampla i aquí no passa res!
Senyora meva, el cas d'Eta era pitjor que el que perseguim els catalans, doncs ells volien el mateix, la independència d'Euskadi però matant. O es pensa que mataven, només pel sol gust de matar? Una altra llumenera preclara aquesta dona.

Mariano Rajoy, llicenciat en dret, registrador de la propietat i president del govern espanyol assegura: “L'independentisme eradica la pluralitat d'identitats” Quina barra! Aquest home sembla mentida que hagi arribat a ser president. És clar, que per a ser president d'allò que anomenen “espanya”, no cal ser cap eminència culturalment parlant. Només sabent escriure i quatre números ja n'hi ha prou.
Què ens vol dir Rajoy amb aquesta frase. Que si seguim junts, el seu nacionalisme espanyol, farà créixer la nostra pluralitat i identitat? Perquè diu tantes mentides Sr. Rajoy? El seu nas creixerà tant, que se l'haurà d'aguantar amb la mà, per no arrossegar-lo per terra.

El tercer personatge d'aquest grup és Fernández Díaz, fill de militar franquista, enginyer industrial i ministre de l'interior. Ens fa saber que té un informe de la policia nacional on diu que la fundació Nous Catalans, dirigida per Àngel Colom, té com a missió “prometre el paradís en la terra”, als musulmans que resideixin a Catalunya, si donen suport a la independència. Quina bicoca!!
La religió catòlica, apostòlica i romana, a la que pertany el ministre i un servidor ens promet “un paradís de conya”, però un cop morim i a un lloc molt llunyà que anomenen cel, i això sense necessitat de donar suport a la independència de Catalunya.
Com penso donar suport a la independència votant “sí/sí”, quan acabi d'escriure aquest article aniré a informar-me que haig de fer per inscriure'm a la religió musulmana, per a poder gaudir d'aquest “paradís en la terra” doncs seria de ximples, haver d'esperar morir-me per a gaudir d'un “paradís de conya”, que vés tu!, a saber si existeix. Almenys aquest que promet la fundació Nous Catalans, segons la policia del ministre Fernández Díaz, en puc gaudir, ja ara!

Un altre “personatge eminent” i que caldria fer cas, si no volem anar tots a la garjola, és José Mª Mena, ex fiscal en cap de Catalunya, llicenciat en dret i professor de dret penal que amenaça dictant sentència final i ferma: “tot aquell que col·labori amb la consulta il·legal del 9-N cometrà un delicte, i particulars i càrrecs públics seran jutjats i condemnats”. Òndia! Una altra ment preclara!

Senyor Mena, amb els pocs diners que té la Generalitat ¿com vol que de cop i volta es posi a construir quantitat de presons, per a encabir-hi tots el quasi dos milions de catalans que van omplir els carrers de Barcelona, els anys 2012 i 2014?; com també tancar tota la corrua de gent que va omplir les carreteres catalanes, des de Portbou fins a Alcanar, formant la cadena humana de l'any passat? També hi hauria de tancar a les noves presons tots els voluntaris, la bona gent de l'ANC, la bona gent d'Òmnium Cultural, tota la gent anònima que participa en el procés i vol votar.
Quina poca-soltada! I això ho ha dit un que va treballar a Catalunya, que va signar un document contra la independència de Catalunya, i que com el seu antecessor Jiménez Villarejo, la Generalitat el va guardonar amb la Creu de Sant Jordi.
Voldria fer un prec a la futura Generalitat independent. Si us plau, seleccioneu bé a qui premieu amb la Creu de Sant Jordi i no la doneu a la babalà, ja que amb el temps aquests guardonats no són el que semblaven i ho agraeixen amb insults vers Catalunya.

Paco Marhuenda, llicenciat en periodisme i doctorat en dret, ha dit referint-se a Catalunya: “Vam cometre l'error de donar-los educació i TV3”
D'aquest xitxarel·lo no paga la pena parlar més de cinc minuts Ara bé, s'agraeix davant dels insults dirigits cap a nosaltres i que surten dia sí i dia també de la seva boca, que ens consideri educats; cosa que nosaltres no podem fer el mateix, ja que la seva frase és d'una mala educació que esparvera.

Un altre “ínclit i gloriós” personatge és Francesc de Carreras jurista, catedràtic de dret constitucional i fill de militant franquista, que per enèsima vegada ha comparat el procés català amb el nazisme.
Devem ser els únics nazis que volen votar.
I això ho ha dit en el programa “Informe setmanal” de TVE del dia 27 de setembre passat. Una televisió que paguem entre tots, i entre aquests “tots” mentre no siguem independents, hi som també els catalans. I no passa res!

Més “collonades”. El Sr. José Manuel Romay Beccaria jurista, president del Consell d'Estat i secretari general de sanitat sota la dictadura franquista, va tenir un moment brillant en declarar: “Una Catalunya independent trencaria amb la Unió Europea i es  convertiria en l'Estat pària del continent europeu, cosa que no desitgem als germans catalans
Però quin personatge més hipòcrita i cínic. Primer, dir al senyor Romay Beccaria, que als germans no se'ls insulta i segon, com de bé viurem, ja que fora de l'UE podríem viure com Suïssa, Noruega o Islàndia. Què guai!!

Com a colofó d'aquest “top ten” de personatges gens creïbles i manipuladors de la realitat, tenim el borbó de torn, Felip VI el “breu” rei per l'article 29 i res més, i que sap fer dues cares. L'altre dia va tenir la vergonya de dir -no a la seva “Espanya” perquè l'escoltin quatre gats- sinó des del faristol de l'ONU de Nova York: “Cuenten con España para defender la democracia en el mundo”, i mentrestant no deixa votar a Catalunya i el govern espanyol atempta contra la llengua catalana, a Catalunya, a les Balears, al País Valencià i a la Franja de Ponent; mentrestant el partit que mana a Espanya tanca Televisió Valenciana i fa silenciar el repetidor de TV3 perquè no es vegi al país germà. Parla de democràcia a l'ONU sabent que la seva monarquia ha sigut imposada pel franquisme i que no té res de democràtica
Els nefastos discursos del seu pare, els hi devia escriure el seu fill, ja que les bajanades que diu i les ficades de peu a la galleda que fa, són les mateixes que les del seu progenitor Joan Carles I.
 
Després de tota aquesta pesta de personatges amb estudis de dret constitucional, juristes i llicenciats en dret, sembla mentida que puguin dir tantes barbaritats i pronunciar totes aquestes frases poca-soltes. Encara hi ha gent que vol conviure  amb ells eternament? Hem de marxar com més aviat millor!
 
Separar-nos és el més sensat que podem fer, havent escoltat el que van dir fa uns dies en una reunió de “peperos”, amb la Cospedal com a mestra de cerimònies, i que segons ells va a missa, ja que sempre tenen la raó.
Ni més ni menys van dir: “voler votar i decidir el que vol la gent és suïcida i totalitari, totalitari i irresponsable, irresponsable i gens honorable, gens honorable i aliat d'Eta”
Mare meva! Ja està dit, aquí no passa res i ningú del partit rebutja aquestes paraules.
Això sí, no deixar votar perquè la gent expressi la seva opinió, és molt democràtic!

Quina colla! Diria més aviat que tots aquests aprenents de demòcrates del PP, PSOE/PSC, UPyD, Ciutadans i “tutti quanti”, els hi fa por la paraula democràcia. És clar que sabent d'on venen (no sols del franquisme) sinó d'una Espanya fosca, absolutista, antidemocràtica, inquisidora, totalitària, centralista, rància i espoliadora, no cal fer-ne escarafalls.

Hem de recordar el que deia Gandhi, referent a la independència de la India.
Tota independència té quatre fases:

Primera fase: Ens menystenen.
Segona fase: Se'n burlen.
Tercera fase: Ens ataquen.
Quarta fase: GUANYEM!
Nosaltres hem d'anar fent camí cap a Ítaca i com més aviat ens desempalleguem d'aquesta colla de bocamolls millor. VENCEREM I SEREM LLIURES.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut