Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Solució a l’estrès de l’ estudiant!

|

- Publicitat -

El dijous passat al vespre, mentre feia deures i escoltava la ràdio, més explícitament la freqüència de ComRàdio (91.0 FM), em va sorprendre la temàtica d’ una de les seccions del programa, anomenada “Món educatiu”, en la qual la seva locutora tracta diferents temes relacionats amb l’eduació, com per exemple, les preinscripcions per al nou curs escolar, però la que realment m’ha sorprès ha estat la d’aquesta setmana passada, la qual ens presentava un moviment social, que de ben segur a molts joves catalans els interessa…
Es tracta del moviment “SLOW”, una paraula anglesa, que si la traduïm vol dir “Lenta”, referint-se a la vida, es a dir que se’ns planteja la idea de porta una vida lenta, no en el sentit de ser un gandul… sinó en el fet de fer les cosses amb calma i sobretot sense estressar-se.
Tot i que molta gent (ho)ha provat de seguir-ho, aquest nivell de vida, acaben per deixar-ho a la primera de canvi… ja que és molt difícil controlar totes les tasques diàries que passen pel nostre cervell durant el dia, a sobre amb el valor afegit d’organitzar-les!
Però crec que tots podríem provar durant una setmana el fet de (dur) portar una vida “Slow” i a veure el que passa, potser una experiència enriquidora, no?
Mai se sap… potser ets una de les persones que aconsegueix seguir i organitzar aquest nivell de vida, crec que és proposar-s’ho!
Segur que mentres esteu llegint aquest escrit, deveu estar pensant en la pila de coses que encara us queden per a fer abans d’anar al llit, no? Doncs pot ser un bon moment per a relaxar-se, una estona, NO t’ ho prenguis gaire a la valenta sinó no acabaràs el deures per demà! Però si uns minutets… Jejeje

S’hi us us interessa el tema doncs aquí us deixo l’enllaç de la plana web oficial:
www.movimientoslow.com
On, hi podreu trobar consells, experiències d’altre gent i una pila mes de coses relacionades!
Bona setmana!
 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut