Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Politics incompetents

|

- Publicitat -

Una vegada mes s’ha posat de manifest la feblesa del “Nou Govern d’Entesa” de La Generalitat de Catalunya, amb la decisió de IC-V presa quant tant sols restaven unes hores per defensar en front de la Comissió Permanent al Congres , allò que tant havia costat de consensuar entre les diferents forces polítiques catalanes , com era exigir la compareixença del President del Govern al Congres dels Diputats , perquè de una vegada expliques el perquè de les seves mentides , i de l’incompliment vers Catalunya del seu compromís amb els continguts en l’estatut de Catalunya aprovat per el 89’9% del Parlament de Catalunya, per tots els grups parlamentaris al Congres dels Diputats , a excepció del P.P., que a mes de no votar l’estatut , l’ha impugnat al T.C. per considerar-lo inconstitucional per Catalunya , i no per Andalusia, ho València, que segons els experts , n’és una copia de l’estatut que s’aprovà al parlament de Catalunya, que tot i aquesta circumstancia tant deplorable , la Sra. Sánchez Camatxo intenta remoure pedres per provocar la sortida dels escopits , per atemorir als delicats i pobrets membres del govern català , que tots estan temorosos de perdre la cadira , i que de quelcom manera intentar aconseguir la benedicció del Messies de Madrid , perquè d’aquesta manera podran continuar fent bullir l’olla .
Al Sr. Saura , que no va parar , igual que el Sr. Herrera, fins que la totalitat de les forces polítiques de Catalunya ,havien acceptat exigir la compareixença del President del govern al Congres , sentint-se enganyat com la resta de ciutadans de Catalunya, per el President, s’ha deixat seduir quan restaven tants sols unes hores per la gran decisió, per la vice-presidenta Sra. Fernández de la Vega , fent marxa enrere ,i acceptant que sigui el Sr. Solbes qui de nou ens vulgui fer combregar amb rodes de molí, defensant i protegint les mentides del President , i deixant als seus omolegs que li feren confiança en el procés , amb el mal gust de haver d’acceptar fins i tot una prorroga de tres mesos per el compliment de les promeses fetes per la vice-presidenta , temps que el President espera amb candeletes , per veure si el TC es pronuncia en contra de l’estatut , cosa que si així fora , de ben segur que hauríem perdut els bous i les esquelles , però mai sabrem que aura guanyat el Sr. Saura i el Sr. Herrera, desprès del seu fracàs,

Em temo que aquesta es la gran jugada del Sr. Zapatero, que amb la col·laboració del TC. que de ben segur acabarà d’esquilar l’estatut, i d’aquesta manera res de tot allò que amb tanta il·lusió els catalans havíem defensat i que pensaven haver aconseguit , es podrà fer realitat ,gràcies a la cobdícia i afany de poder dels novells aprenents de governants per la Generalitat de Catalunya.

Publicitat

Sr. Saura si vol tenir credibilitat en front dels catalans que en aquests moments discrepen del seu afer , i poden posar en dubte la seva honorabilitat , tindria de posar a disposició publica ,sonora o escrita , tota la conversa mantinguda amb la Srª De la Vega, perquè costa molt d’entendre que un problema tant greu com es la falsedat del President del Govern ,( Aprovare el estatuto que salga del Parlamento de Catalunya), que en tant poc temps , i al final de un termini, contradient fins i tot la seva proposta , es pugui arriscar tant , acceptant la responsabilitat del fracàs, que tots sabem que això es lo menys important per els polítics , que ja tenen el seu futur garantit, mani qui mani.

Aquests últims esdeveniments evidencien la precarietat del govern central , que a esgotat els recursos , i que ja no pot tornar-nos enganyar , però per això es imprescindible la col·laboració del TC. si tomba l’estatut; si això passa , que farem Sr. Saura ?, perquè de ben segur que als pressupostos del 2009, no es podran afegir els beneficis que surtin del TC. ,però si suprimir tot allò que sigui retallat. Qui indemnitzarà als catalans per allò que podien haver obtingut amb una bona gestió , i es pot haver perdut per una mala gestió personal, o partidista com a molt?. Es clar que si vostè te la sort d’haver encertat , i d’aconseguir la fita que vostè s’ha marcat ,i es bona per tots els catalans i per Catalunya , tots el tindrem de felicitar,; però no podem oblidar , i vostè el primer , que vostè ocupa un lloc , precisament per fer les coses be , perquè per fer-les malament, malauradament ja en tenim massa de gent dintre dels respectius governs.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut