Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Zapatero i el G20

|

- Publicitat -

De ben segur que si el Sr. Zapatero no hagués retirat les tropes espanyoles de l’Iraq just al ser nomenat President del Govern espanyol ara fa cinc anys , no tindria necessitat de pidolar per poder participar en aquesta reunió de governs capitalistes arruïnats, que han previst celebrar a Washington, seu del S. Bush, que te els dies comptats a la presidència dels Estats Units d’Amèrica; desprès de llepar el cul a uns i als altres , Zapatero , (com ja era d’esperar) ja ha trobat qui li ha “llogat” una cadira , que els espanyols junt amb els catalans , de ben segur que en tindrem de pagar el lloguer , i que mai sabrem el preu real d’aquest, però segur que ens hi posarem la ma , tal i com a passat gràcies a Felip González Marquez , quan s’arrossegava per tot arreu perquè el deixessin entrar a la CEE, que es va vendre Espanya amb els espanyols inclosos, acceptant tot el que li varen exigir , amb el resultat que els espanyols i els catalans han de ballar al so de la musica que volen els directius del grup dels vint-i-cinc , que son els que decideixen quan hem de riure , i quan hem de plorar , lo qual ho decideix el President del BCE en matèria econòmica , quedant també al domini de la CEE, el control de la resta de sectors com el ramader , l’agrari i la pesca , amb el resultat que el nostre país , constantment es envaït de productes els quals ara en som deficitaris , quan anys enrere en teníem per donar i per vendre, amb qualitat que ara te molt per desitjar. Gràcies S. González. I ara per reblar el clau, com pagarem aquest “favor”?, comprant l’aigua del “Roine”?, comprant electricitat i autoritzant el pas de la línia fins a Ceuta i Melilla ?, arrencant mes vinyes en favor del sector vitivinicola francès?, o cedir-li l’exclusiva en la construcció dels trens per la línia TAV.

Jo voldria saber , que hi faran els espanyols en un grup , al qual només els podem oferir sol i deutes per part dels governs , i hipoteques per pagar part del ciutadans , i els problemes de 2.800.000 aturats , amb les arques del govern hipotecades per la banca , gràcies a que el S. Zapatero a posat a la seua disposició mes de 100.000.000 000€ perquè puguin solucionar els seus problemes , per poder continuar esprement als ciutadans oferint crèdits , i així poder continuar tenint beneficis en quantitats astronòmiques , tal i com han vingut tenint fins ara.

Publicitat

Per apaivagar aquesta crisis del capitalisme als nostres països ( Espanya i Catalunya), , que afecta majoritàriament a petits i mitjans empresaris i als treballadors, de les multinacionals que no volen exposar el seu patrimoni, al Sr. Zapatero no s’ha l’hi acudeix res mes , que destinar diner públic (16.666.000.000.000 pestes), per solucionar problemes privats i particulars , deixant a milers de ciutadans estacats i penjats a conseqüència de una política d’eufòria fictícia encoberta per el mateix govern de l’estat , que no ha fet altre cosa que mentir als ciutadans , i que encara intenta agafar-se a un clau roent en espera de que el temps vagi a favor seu, en el tema de l’execució de l’estatut de Catalunya i el seu finançament. ¿ es normal , que sigui la banca qui tingui la potestat d’administrar aquest capital dels ciutadans de l’estat espanyol?. Suggereixo als votants del PSC, fer una forta pressió al Sr. Montilla , i que no sigui tant benvolent, amb el seu “amo” , però si respectuós , i que posi el cartipàs sobre la taula aquest mes de Novembre , perquè el risc es molt alt de quedar sense els bous i sense esquelles .

Publicitat

Opinió

Minut a Minut