Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

De tots colors i de tota mena

|

- Publicitat -

                          De tots  colors i de tota mena
N’hi ha per a tothom i de ben segur que n’hi ha mes que un foc no en cremaria si parlem de lladres, poques vergonyes, estafadors i  mal nascuts; quan en mes d’una ocasió he dit” que qui es dedica a la política , vetlla mes per els seus interessos que per els meus com a ciutadà”, es una realitat cada dia mes clara; però lo mes llastimós d’aquesta situació ,es que la corrupció s’hagi instal-lat en el cor de l’administració i de les entitats de control i del govern, que s’alimenten amb els impostos que de forma indiscriminada, paguem els que no podem amagar res d’allò que tant ens a costat de guanyar , sigui bens immobles o sigui un sou o una pensió.
S’han identificat 534 casos de corrupció en el període 1984 – 2013; però es que la corrupció destapada des del 2010 fins al dia d’avui, es compatible amb el gangsterisme liderat per “Al Capone”, amb la diferencia que aquest els matava a trets , i els nostres corruptes els mata de gana, misèria  i de sobresalts; prop de 30.000 milions d’€ que Bankia a costat  a tots els espanyols, es una xifra prou important com perquè la sanitat publica, com a mínim recuperes l’eficiència perduda per culpa dels corruptes, que uns han provocat i els altres han consentit.
N’hi ha de molts colors politics, però els majoritaris enarboren el pendó; tots sabem d’ els ·Eres” d’andalusia, de Millet i Pujol a Catalunya, i d’altres , però la llopada mes perillosa , es la que es mou dintre les sigles del PP, iniciats en la primera legislatura  del Sr. Aznar, amb personatges de la seva confiança , que molts es troben immersos en el cas Gurtel , Bankia i en la pèssima i ruïnosa gestió  del PP valencià , amb la construcció del aeroport de Castelló , el circuit de la formula1 i la visita del San Pare, com també de “Terra Mítica.” .
Espero que estirant fils , i que sigui aviat , s’estiri els que feren possible l’Ave Madrid-Sevilla , Madrid- Barcelona , i les concessions de les autopistes, que de ben segur que hi ha molts gripaus amagats sota les pedres, fins i tot s’hi podria trobar al Sr. Agag, gendre d’Aznar  i  Berlusconi, amic de la família Aznaz;  ¿Sabías que la principal empresa a quien el GIF adjudicó realizar las multimillonarias obras del Ave Madrid-Lleida es una UTE (Unión Temporal de Empresas) constituida por Cobra y por una empresa italiana del grupo de Berlusconi?. 4. ¿Sabías que esa operación tuvo un Comisionista que se ha embolsado mas de 8.000.000.000 Pts. (ocho mil millones de pesetas de las de antes o 50 millones de € de ahora) por intermediar entre las empresas adjudicatarias y el GIF? ¿Sabías que el nombre de ese comisionista es… ? ALEJANDRO AGAG
   Màrius Viella        La Bisbal d’Empordà 18-4-2015  T7. 972640762 .
 
 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut