Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Final d’una comèdia

|

- Publicitat -

 
                               Final d’una comèdia
Si jo hagués donat el meu vot a Cs, i vist com patina d’un costat a l’altre el Sr. Rivera , de ben segur que em manifestaria , desprès de comprovar la inestabilitat ideològica d’un personatge que només el mou el protagonisme i la fam de poder  costi el que costi, i peti qui peti .
 Rajoy sap que no podrà formar govern , i aprofita el desgavell del PSOE i la ingenuïtat de Sánchez, perquè sap que unes  noves eleccions, li podrien donar la majoria que cerca per tornar a governar; a ningú li escapa , que unes noves eleccions seran catastròfiques , per els partits d’esquerres , i que l’abstenció serà aclaparadora en aquests ideals , al contrari del pensament hereu del franquisme , com ja s’ha demostrat el 27J.
Sánchez no va voler acceptar la proposta del Sr. Iglesias , perquè es va anticipar a posar en coneixement de tots els ciutadans, l’oferta a Sánchez , sense haver-li comunicat primer,( els punts només estan be a la roba , i encara si son ben posats); la va “cagar”, i ara n’esta palpant les conseqüències, i mes que o lamentarà, quan s’hagin produït les noves eleccions , que Rajoy espera amb candeletes
No he votat mai PSC, però amb sap greu que els socialistes catalans vagin a remolc del PSOE que només fa el ridícul , desprès de perjudicar a Catalunya , amb l’ajut dels socialistes catalans , això es llastimós. Ara quan tornem a les urnes, tots tenim la oportunitat d’esmenar els errors , per encarrilar de nou el benestar del país i especialment de Catalunya ; no cal que intenti donar consells , tothom sap el que vull dir , ja tots som prou grans per adonar-nos-en que ens estan prenent per “bonifacis”, per no dir burros o rucs. En català hi ha una dita que diu , que ja n’estem fars de lladres i d’obrers aturats ; això vol dir que tothom a d’anar a votar perquè en Rajoy no s’en surti amb la seva..
Màrius Viella            La Bisbal d’Empordà 19-8-2016.          T/. 972640762

Publicitat

Opinió

Minut a Minut