Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Passat terbul i un futur boiros

|

- Publicitat -

                  Passat tèrbol i un futur boirós
Ja tenim govern; desprès de dues investidures fallides, a la tercera s’ha aconseguit gràcies a un PSOE desmembrat i que el felipisme era viu fins ara ; lo que no sabem , és, si aquest nou govern encapçalat de nou per Mariano Rajoy “PP” i amb la continuïtat de la majoria de membres de l’antic govern, tindrà una legislatura saludable , o si es morirà tot just néixer.
Des d’aquella casa pairal anomenada Europa, construïda per uns quants , habitada per molts i dirigida per uns “determinats” afamats capitalistes, desprès d’haver-nos posat la mel als morros , ara ens treuen la mel i ens volen fer vomitar (5.500M€) la que havíem menjat quan érem petits; això vol dir que Deu haurà de tornar a fer miracles , com el dels pans i els peixos, tot i que hauria d’haver tancat la porta del cel a determinats personatges, que encomanen les seves obligacions de govern a poders d’imatges celestials .
Davant d’aquestes perspectives de futur, d’incertesa en la governabilitat , perquè serà difícil fer quadrar els nombres, es d’esperar que transcorreguts els cent dies de confiança es produiran les eleccions que per lògica i coherència política s’albiraven pel mes de desembre; però el PSOE lluny de mantenir l’esperit socialista que reclamen les noves generacions , va sucumbir als precs i gemecs dels populars hereus del franquisme, eliminant així el risc d’una devastació històrica, per manca de projecte i coordinació.
Tal com va dir Rajoy, a format un govern que possiblement serà mes restrictiu amb Catalunya i el procés d’indepedencia , però la majoria de catalans estem disposats a no claudicar , i arribar fins el final , que espero que sigui aviat , perquè amb vuitanta anys , ja no em queda massa temps per poder-ne gaudir.
No entenc que li passa al PSC d’Iceta , ho a Iceta del PSC; implorant als socialistes catalans que donin suport incondicional a lo que surti del PSOE, desprès de la “farolejada” política, esmicoladora del socialismes espanyol. Es que no son capaços de lluitar i defensar els seus ideals, sense dependre de ningú que pensi per ells i que digui que han de fer?.
Quan va esclatar la bombolla immobiliària provocada per l’especulació de la banca, el President del govern de l’estat espanyol , Sr. Rodríguez Zapatero (PSOE), va trencar la guardiola (100.000M€) a favor dels bancs perquè solucionessin els seus problemes causats per hipoteques impagades; quan era el moment de que amb aquests diners,  l’estat es fes càrrec d’aquestes hipoteques , controlant el destí dels habitatges , que de ben segur no s’hagués produït cap desnonament..
 Màrius Viella            La Bisbal d’Empordà 5-XI-2016           T/: 972640762
 
 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut