Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

De mal a pitjor

|

- Publicitat -

                                               De mal a pitjor
Quan Joan Carles I ex-rei d’Espanya digué, que les lleis i la justícia era igual per a tothom, s’oblidà de dir:  “ depenent “ de l’interpretacio que s’en faci , i a qui s’apliqui , per part dels jerarques que han estat escollits per administrar aquests drets de tots els ciutadans , sigui quin sigui el seu estàtus social i econòmic. Gurtel; NOOS; Púnica; Bankia; Pujol; ERE; ..etc, etc, i els “robagallinas”; i compta amb les portes giratòries; tot plegat passarà a l’historia de la corrupció , digne per perpetuar en la llegenda negre d’aquest país anomenat Espanya.
 Dòlars a la vista; Ningú te res a dir , desprès de la gestió de la Sra.AnaBotella al seu pas per l’ajuntament de Madrid?
Cerberus :Una de las últimas operaciones de capital riesgo cerrada en España tenía lugar esta misma del Gobierno semana, cuando Bankia cedió la gestión de sus inmuebles a Cerberus por un periodo de 10 años. Cerberus Capital Management, L.P., fundado en 1992 y con sede en Nueva York, es uno de los mayores y más conocidos de los llamados “fondos buitre”. Con 20.000 millones de dólares de patrimonio gestionado, sus inversiones van desde empresas a inmuebles pasando por hipotecas y deuda. Cerberus, oteador habitual en las pujas por grandes carteras inmobiliarias en los últimos tiempos, no tiene aún oficina fija en España donde ha operado a través de Poniente Capital, la firma de José María Aznar Botella, hijo del ex presidente.”
 
Des de fa molt de temps, que venim experimentant una influencia desmesurada, de la política de sentiment nostàlgic d’enyor del passat corrupte i pervers; però ara, quan la gent de be creu que estem en democràcia , tot i que feble, esclata la rancúnia acumulada contra un sector de la societat , que lluita per un futur mes digne per els seus descendents; s’intenta esclafar les institucions democràtiques catalanes, encausa-nt els seus caps principals per haver exercit els encàrrecs democràtics de la majoria de ciutadans afins a les institucions. Però no s’acaba aquí la mal fe; perquè s’ha arribat al punt mes àlgic de la incoherència , quan elements amb poder de decisió des de la seua cadira o dels mitjans de comunicació, auguren allò que els fiscals i jutges faran ; fins al punt de substituir a qui la seua trajectòria professional no s’ha pogut manipular.
Màrius Viella        La Bisbal d’Emporda24-2-2017             
 
 
 
 
 
 
 
 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut